marzena74 16.02.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Witam prosze o pomoc. W salonie zdecydowałam się płytki woodentic brown. Co zastsować w kuchni która łączy się z salonem łukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bind 17.02.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Ja bym zastosował przejście przy pomocy listwy maskującej. U mnie w taki sam sposób schodzi się salon z kuchnią i jadalnią, tyle tylko, że kafle na całej powierzchni piętra są takie same. No i dodatkowo pomieszczone rozdzielone są hallem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcinmarch 19.02.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 ale listwa musi być z tworzywa. Jak weźmie metalową, to się pozagina rowek i nieestetycznie wygląda (on pytał o łuk). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZygmuntRolicz 20.02.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Pomiędzy płytkami o tej samej grubości, bo domniemam, że w kuchni pojawia sie równiez płytki nie musisz dawać żadnej listwy. Od kunsztu glazurnika zależy czy ci to zgrabnie dotnie. jeżeli nie będzie potrafił zawsze można dać pociąć wszystkie elementy na water jet-cie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts