nesca05 16.02.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Sami składamy szafki z gotowych elementów do kuchni.Potrzebuję ograniczników ograniczających otwarcie drzwiczek-mniej niż 90 stopni,aby nie uszkodzić frontów szafek zewnętrznych o słupek,czy uchwyty o ścianę(nie mogę ich już odsunąć).NIe wiem gdzie szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bind 17.02.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Jeżeli gdzieś w okolicy masz Leroy Merlin to tam na pewno znajdziesz takie akcesoria meblowe. Myślę, że powinny one być także w innych tego typu marketach czy sklepach. Ograniczniki meblowe na pewno widziałem w Leroyu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nesca05 17.02.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Będę w sobotę, to sprawdzę.W necie nie znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts