Hanisia 17.02.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 witam , tydzień temu została położona fuga brązowa na podłogę i podczas zmywania zostaje kolor na szmacie , czy to normalne? czy coś nie tak z fugą , czy mogę ją już zaimpregnować czy odczekać i jak długo , z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanisia 26.02.2011 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 witam , tydzień temu została położona fuga brązowa na podłogę i podczas zmywania zostaje kolor na szmacie , czy to normalne? czy coś nie tak z fugą , czy mogę ją już zaimpregnować czy odczekać i jak długo , z góry dziękuję ponawiam pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 26.02.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 jakiej firmy była fuga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanisia 26.02.2011 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 jakiej firmy była fuga Mapei cynamonowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 26.02.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 hmmm dziwne mapeii nie powinna , - napisz mi czy sami ją kładliście http://ceramika24h.pl/fuga-mapei-ultracolor-plus-cynamon-143-5kg-p-2450.html to jest zbyt dobra fuga aby dawała takie odbarwienia , napis zmi czy proporcje wody zostały dobrze dane < to może być powodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 26.02.2011 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Ja też mam Mapei i wszystkie nadal farbują, a kafle kładzione ok. półtora roku temu. Oczywiście trzeba trochę potrzeć, żeby farbowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 27.02.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 dziwna sprawa , hmmm coś mi się wydaje ze coś nie tak z proporcjami wody , , ale mogę się mylić . Proponuję śmiało wbić się z tematem do frirmy Mapeii z zapytaniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 27.02.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 (edytowane) Ja też mam mapei i nie farbują.W kuchni mam czarną, w łazience beżową i niebieską. Edytowane 27 Lutego 2011 przez KamillaDeMon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sziva 27.02.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 My mamy brązową fugę Mapei w łazience i nic nie farbuje. W kuchni mamy brązową Sopro i też nic nie zafarbowało. Albo z fugą jest coś nie tak albo z techniką położenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dawidowski 27.02.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 U siebie wszędzie tj kuchni, wiatrołapie, łazience, na schodach mam fugę mapei beżową, czekoladową i brązową i podczas mycia farbowały. Wszystkie fugi( oprócz wiatrołapu,który czeka na swoją kolej) impregnowałem delfinem zajęło to kilka żmudnych dni ale warto było i już nie farbują (w wiatrołapie podczas dokładnego mycia nadal farbuje). Myślę że to farbowanie to specyfika fugi mapei . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanisia 02.03.2011 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 zaimpregnowałam delfinem i teraz nie farbuje , w miejscu pod umywalką nie zaimpregnowałam i tam farbuje , fugę kładł fachowiec , nie wiem jakie proporcje wody dawał ,ale wiem że napewno według przepisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts