marek_TT 28.09.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Mogę polecić produkty Barrisol,Mam 2 sufity tej firmy, jeden lustrzany w łazience oraz sufit z nadrukiem w pokoju córki.Sufity zamówiłem w Warszawskim oddziale Barrisol, przyjechali zrobili pomiary następnie zamontowali konstrukcję po 2 tygodniach zamontowali.szybko i czysto. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk2232 28.01.2014 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 ja moge z czystym sumieniem polecić firme z lubelskiego http://www.dekor-system.net.pl fachowa robota,czsto i na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 28.01.2014 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 A ja mogę z czystym sumieniem polecić dział ogłoszenia drobne : http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?21-Og%C5%82oszenia-drobne-szukam-sprzedam-kupi%C4%99-oddam-zamieni%C4%99 i tam proponuję umieszczać tego rodzaju wpisy jak powyżej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
napinane.pl 04.04.2016 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Jakby ktoś szukał to wykładam na tacy. Producenci sufitów oraz kraj w którym znajduje się produkcja:NewMat - Francja i USABarrisol - FrancjaExtenzo - FrancjaVecta Design - EstoniaAlteza - Polska i BiałoruśSaros Design - EstoniaGrupa DPS - PolskaMirror - Ukraina Barrisol, NewMat i Extenzo - powstały w latach 70 jako jedna firma, która się potem podzieliła. Extenzo i NewMat obsługują głównie rynek amerykański. Sufity napinane produkuje się także w Rosji, Bułgarii, Rumunii, Indiach i Chinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam Jaszczynski 04.12.2017 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 (edytowane) Jeśli szukacie kogoś kto zrobi to fachowo, to mogę z pelnym zaufaniem dać namiar na Robili mi sufit w łazience, z podświetleniem i jestem mega zadowolony. Edytowane 4 Grudnia 2017 przez Tomaszs131 Reklama jest niezgodna z regulaminem forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts