południowa 17.02.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 witam, mam takie pytanko. wszystkie papiery do PNB załatwia za mnie osoba 3 i wlaśnie wynikł problem... w tamtym tygodniu złożony został wniosek o warunki techniczne gazu - we wniosku wpisane , ze bedziemy uzywać gazu jedynie do przygotowania posiłków ... a teraz nam sie odwidziało i chcemy tez miec ogrzewanie gazowe... czy trzeba złożyc nowy wniosek??? a moze to nie ma duzego znaczenia??? jak to jest??/ dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondie33 21.02.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 niestety ale trzeba złożyć kolejny wniosek ponieważ jak zrobisz projekt na takich warunkach (tylko kuchenka) to nie uzgodnią w gazowni nic więcej czyli piecyk nie wchodzi w grę... lepiej złożyć drugi wniosek żeby do warunków dopisali piecyk ponieważ w innym wypadku możesz płacić dwa razy za oddzielny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
południowa 23.02.2011 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 dzieki wielkie tak myślałam .. nic trzeba jeszcze raz wysłac wniosek do gazowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lepiszcze 03.03.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 podepnę się pod ten temat bo mam podobny dylemat - uzyskaliśmy warunki na gaz dla kuchenki i ogrzewania ale nam się odwidziało i postanowiliśmy gotować na indukcji... czy trzeba uzyskać nowe warunki dla samego ogrzewania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts