gliczarowianin 15.03.2011 01:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Na dzialce gdzie mial powstac pierwotny dom myslelismy o czyms takim. Projekt jednak ma/mial jeden mankament. Ilosc pomieszcen na drugim pietrze i poddaszu pozwalala na myslenie o wynajmie paru pokoi. Powstalo pytanie jak oddzielic pomieszczenia rodzine od tych do wynajecia. z Pomoca przyszedl opieszaly architekt ktorego po roku mialem dosc jak i propozycja budowy na innym poletku w znacznie bardziej ciekawym ( dla gosci ) miejscu. Niestety uklad dzialki zniweczyl moj pierwotny plan i tak u nowego architekta sa dwie koncepcje. 1 3 bryly polaczone razem - 2 dla gosci 1 prywatna. ( tu czekamy na oszacowanie budzetu ) 2 domek fikusny maly, rodzinny. Wracajac do pierwszego pomyslu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 22.03.2011 03:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Szukam informacji na temat pustaków (solbet) 59x30x24 lub 59x36x24. Tata jako zapalony budowlaniec nie chce o nich slyszec, upiera sie przy Porothermie lub Ytongu:confused: Brat nie zwaza na sugestie taty i zaprasza mnie do kupna wiekszej ilosci tego samego produktu. Niby maja byc oszczednosci. Prosze o rade bo w tym jestem akurat zielony:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 22.03.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 http://www.solbetperfekt.pl/ http://www.wienerberger.pl/servlet/Satellite?pagename=Wienerberger/SR_Product/ProductStandard05&cid=1232964046343&sl=wb_pl_home_pl&lpi=1083571301732 http://www.xella.pl/html/pol/pl/7453.php sprawdz wartości kazdego materiału i masz sprawę rozwiązaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 26.03.2011 02:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Dziekuje za odpowiedz, bardziej jednak szukam / szukalem podpowiedzi praktycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 26.03.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Dziekuje za odpowiedz, bardziej jednak szukam / szukalem podpowiedzi praktycznych. Polecam solbet. sam będę z niego budował. Tani i dobry. Na klej to czysta i szybka robota. Więcej (może nawet za dużo ) w dziale o ścianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 17.04.2011 00:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Znajomy wrocil do Polski i przyslal mi zdjecie: Goralu czy Ci nie zal ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 24.04.2011 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 (edytowane) nie ma nic piekniejszego w kosciele jak Rezurekcja i spiew Hymnu Ciebie Boga Wyslawiamy Edytowane 20 Czerwca 2011 przez gliczarowianin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 20.06.2011 01:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 (edytowane) tutaj spiewam w duecie z Justyna Edytowane 20 Czerwca 2011 przez gliczarowianin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 28.08.2011 01:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Plany zmienione i dzialka zmieniona, budujemy jednak na uboczu a dzialke widokowa przeznaczamy na domki pod wynajem o ile znajdzie sie zyczliwy bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 07.09.2011 03:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Sufit na ogromnej powierzchni z drewna "sękata olcha" Knotty Alder. Drewno bardzo drogie w porownaniu do innych "szlachetnych " odmian. Najwiekszym utrudnieniem bylo obliczenie promienia i dociecie kazdej z osobna listewki tak aby wszystko bylo w jednym ciagu, oraz ustawienie tak boazerii aby przy krancach wyszly polowki z calosci. Efekt koncowy, za jakis miesiac pomieszczenie powinno byc zakonczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 28.03.2012 00:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ptB9fijeGOw niesamowity ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysiekf 04.04.2012 03:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Mam pytanie ile kosztuje wykonany przez Ciebie okap miedziany kompletny?Jakie wymiary posiadał ten zamontowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 22.04.2012 02:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Mam pytanie ile kosztuje wykonany przez Ciebie okap miedziany kompletny? Jakie wymiary posiadał ten zamontowany? Przepraszam ze nie odpisywalem tak dlugo, wlasnie co dopiero wrocilem z Polski. Okap kosztowal 2200 $$ co na warunki w USA jest cena bardzo przystepna. Cala konstrukcja jest dopasowana do pieca (kuchenka). Piece oscyluja od 30 cali do 36 czy 46 cali. W Polsce udalo sie nam nagrac kilka utworow. Oto jeden z nich : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 19.02.2013 02:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 (edytowane) troche stolarki z górnej półki Edytowane 19 Lutego 2013 przez gliczarowianin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.02.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Wszystko pięknie i starannie wykończone. Bardzo mi się podobają wnętrza wykończone drewnem. Gliczarowianin, czy tę piosenkę z poprzedniego wpisu Ty śpiewasz? Fajny góralski zaśpiew i charakterystyczne "h". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ani.mozje 19.02.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Masz specyficzny gust. Twoje projekty pasują mi raczej 'na salony' niż do zwykłego m4. Są jednak wykonane z olbrzymią dokładnością i mają swój charakter! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.02.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Przecież to wykonanie na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 20.02.2013 02:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 (edytowane) Gliczarowianin, czy tę piosenkę z poprzedniego wpisu Ty śpiewasz? Fajny góralski zaśpiew i charakterystyczne "h". Jakos tak wyszlo ze troche spiewam tu i tam, zalezy gdzie zaprosza, Co do jezyka, to wiekszosc nie daje wiary ze jestem góralem, za młodu miałem tą mozliwosc ze troche wyjezdzalem poza Podhale cos na żywo Masz specyficzny gust. Twoje projekty pasują mi raczej 'na salony' niż do zwykłego m4. Są jednak wykonane z olbrzymią dokładnością i mają swój charakter! Projekty sa robione na zamówienie, ten własciwie projektowałem dla własciciela. Koszt materiału to 120.000 $$ bez robocizny . Edytowane 20 Lutego 2013 przez gliczarowianin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.02.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Brawo!!! Rozumiem, że ten przy mikrofonie, to Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 20.02.2013 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Dziekuje, troche wyszło jak bym był 40 letni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts