gliczarowianin 17.12.2016 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Witam po strasznie długiej przerwie, Pare zdjęc z wykonczenia pokoju zewnetrznego tak zwanego - screen porch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.12.2016 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Kawał dobrej roboty, pięknie w oczy wpadły mi jeszcze skrzydła wiatraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 17.12.2016 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 z muzyką dalej praktykuje co do wiatraków, w wysokich pomieszczeniach sa dosyć czesto używane http://https://youtu.be/7FJXn7I2K2Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 18.01.2017 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 cos w dialekcie gór :0 za tydzien wkleje pare zdjeć domku wakacyjnego którego koszt szacowany jest gdzies około cyfry 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 19.03.2017 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Ktos może zna dobrego inspektora nadzoru inwestorskiego na terenie małopolski, Brat zadzwonił do kilku znajomych z okolic Zakopanego i żaden nie jest chetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 28.03.2017 00:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 z dniem dzisiejszym rozpoczelismy budowe karczmy, Spore wyzwanie ale najwazniejsze aby patrzeć do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazwoj 30.03.2017 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Rewelacja! Zainspirowałeś mnie zdjęciami z 1 strony. Chyba u siebie też namówię żonę na boazerię francuską w sypialni. Mam frezarkę górnowrzecionową i powinienem już sobie jakoś z tym poradzić. Odpowiedni frez z łożyskiem + ukosówka do cięcia listew i chyba wszystko czego mi trzeba. P.S. skąd bierzesz suszoną tarcicę, bo dla mnie jest to największy problem. Tartak ma mokrą, stolarz nie chce odsprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 06.04.2017 01:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Dziekuje, w tej chwili w Stanach ostatnim krzykiem mody jest tak zwany Shiplap ( mam fajne zdjecia i nie moge wrzucic ze wzgledu na rozmiar:mad: ) co do drzewa to miedzy USA a Polska jest ogromna róznica w jakosci suszenia czy samego materiału. Mój były partner biznesowy wrócił do Polski i poprostu nie ma porównania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 06.04.2017 01:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 przykład z google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 22.09.2017 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2017 (edytowane) domek powoli rosnie Potrzebni plytkarze, mozliwosc zamieszkania, około 600m2 do położenia Edytowane 22 Września 2017 przez gliczarowianin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 23.09.2017 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2017 domek powoli rosnie [ATTACH=CONFIG]397309[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]397310[/ATTACH] Potrzebni plytkarze, mozliwosc zamieszkania, około 600m2 do położenia Oj, same górki! Znasz ten tekst? 12 sierpnia, imieniny: Lecha Euzebii Przeprowadziliśmy się do naszego nowego domu w Bieszczadach. Boże, jak tu pięknie. Drzewa wokół wyglądają tak majestatycznie. Wprost nie mogę się doczekać, kiedy pokryją się śniegiem. 14 października, imieniny: Alana Kaliksta Bieszczady są najpiękniejszym miejscem na ziemi!!! Wszystkie liście zmieniły kolory - tonacje pomarańczowe i czerwone. Pojechałem na przejażdżkę po okolicy i zobaczyłem kilka jeleni. jakie wspaniale!!! Jestem pewien, ze to najpiękniejsze zwierzęta na ziemi. Tutaj jest jak w raju. Boże, jak mi się tu podoba, czemu wcześniej nie wpadłem na pomysł aby się tutaj przeprowadzić?!! 11 listopada, Święto Niepodległości Wkrótce zaczyna się sezon myśliwski. Nie mogę sobie wyobrazić, jak ktoś może chcieć zabić cos tak wspaniałego, jak jeleń. Mam nadzieje, ze wreszcie zacznie padać śnieg, wtedy myśliwym trudniej będzie wytropić zwierzynę. 2 grudnia, imieniny: Balbiny Bibianny Ostatniej nocy wreszcie spadł śnieg. Obudziłem się i wszystko było przykryte białą kołdrą. Widok jak pocztówki bożonarodzeniowej. Wyszliśmy na dwór, odgarnęliśmy śnieg ze schodów i odśnieżyliśmy drogę dojazdowa. Zrobiliśmy sobie świetną bitwę śnieżna (wygrałem) a potem przyjechał pług śnieżny i znowu musieliśmy odśnieżyć drogę dojazdowa. Kocham Bieszczady. 12 grudnia, imieniny: Dagmary Aleksandry Zeszłej nocy znowu spadł śnieg. Pług śnieżny znowu powtórzył dowcip z droga dojazdowa. Po prostu kocham to miejsce. 19 grudnia, imieniny: Gabrieli Dariusza Kolejny śnieg spadł zeszłej nocy. Ze względu na nieprzejezdna drogę dojazdowa nie dojechałem do pracy. Jestem kompletnie wykończony odśnieżaniem. Pieprzony pług śnieżny. 22 grudnia, imieniny: Zenona Honoraty Zeszłej nocy napadało jeszcze więcej tych białych gówien. Cale dłonie mam w pęcherzach od łopaty. Jestem przekonany, ze pług śnieżny czeka tuz za rogiem, dopóki nie odśnieżę drogi dojazdowej. Skurwysyn! 25 grudnia, Boże Narodzenie Wesołych pierdolonych świąt! Jeszcze więcej gównianego śniegu. Jak kiedyś wpadnie mi w ręce ten skurwysyn od pługu śnieżnego, przysięgam na Boga, zabije. Nie rozumiem, dlaczego nie posypią drogi solą, żeby rozpuściła to cholerstwo. 27 grudnia, imieniny: Teofili Godzislawa Znowu to białe gówno napadało w nocy. Przez trzy dni nie wytknąłem nosa, z wyjątkiem odśnieżania drogi dojazdowej za każdym razem, kiedy przejechał pług. Nigdzie nie mogę dojechać. Samochód jest pogrzebany pod góra białego gówna. Meteorolog znowu zapowiadał dwadzieścia piec centymetrów tej nocy. Możecie sobie wyobrazić, ile to oznacza łopat pełnych śniegu? 28 grudnia, imieniny: Jana Maksyma Meteorolog mylił się! Tym razem napadało osiemdziesiąt piec centymetrów tego białego cholerstwa. Teraz to nie odtaje nawet do lata. Pług śnieżny ugrzązł w zaspie a ten łajdak przyszedł pożyczyć ode mnie łopatę! Powiedziałem mu, ze sześć już połamałem, kiedy odgarniałem to gówno z mojej drogi dojazdowej, a potem ostatnia rozwaliłem o jego zakuty łeb. 4 stycznia, imieniny: Elżbiety Anieli Wreszcie wydostałem się z domu. Pojechałem do sklepu kupić coś do jedzenia i kiedy wracałem, pod samochód wpadł mi pieprzony jeleń i całkiem go rozwalił. Narobił szkód za trzy tysiące złotych!!! Powinni powystrzelać te cholerne zwierzaki. Że też myśliwy nie rozwalili wszystkich w sezonie. 3 maja Święto Konstytucji Zawiozłem samochód do serwisu w mieście. Nie uwierzycie, jak zardzewiał od tej pieprzonej soli, którą posypują drogi! 18 maja, imieniny: Eryka Feliksa Przeprowadziłem się do Warszawy. Nie mogę sobie wyobrazić, jak ktoś, kto ma odrobinę zdrowego rozsądku, może mieszkać na takim zadupiu jak Bieszczady lub Beskid Niski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 23.09.2017 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2017 W dziecinstwie pamietam sytłacje opisane wyżej, dzisiaj jest już zupełnie inaczej, zresztą zimy już nie te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 31.10.2017 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 cos nowego i niekoniecznie w gwarze góralskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 18.12.2017 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 z bólami powoli do przodu ... a tu cos muzycznie z lata http://https://youtu.be/qyBBA1PuOKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts