marianoitaliano4 17.02.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Witam,Wlasnie zerwalem cala podloge w swojej piwnicy.Na podlodze byly kafle na nieocieplonej wylewce.Wszystko skulem i wynioslem az do samej ziemi.Teraz na nowo chce to wylac i moze ocieplic.Prosze o porady jak po kolei to zrobic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 18.02.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 np. takhttp://www.dachy.org/files/Image/4833big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marianoitaliano4 18.02.2011 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Dziekuje za odpowiedz. Strasznie skomplikowane...Wychodzi na to ze musze robic dwie wylewki lacznie na 15 cm i do tego izolacje.Podejrzewam, ze tak wlasnie byloby solidnie.Koszt materialow takiej wylewki jest napewno wysoki.Nie mozna tego zrobic przynajmniej troche prosciej? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 18.02.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Dziekuje za odpowiedz. Strasznie skomplikowane... Wychodzi na to ze musze robic dwie wylewki lacznie na 15 cm i do tego izolacje. Podejrzewam, ze tak wlasnie byloby solidnie. Koszt materialow takiej wylewki jest napewno wysoki. Nie mozna tego zrobic przynajmniej troche prosciej? Pozdrawiam Te ostatnie 10 cm to beton podkładowy np. B10. Papa by pasowała, nie wiem jak z wodą styropian twardy do wylewek musi być, można dać 5 cm . Wylewka zbrojona siatką do wylewek też musi być.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubihej 20.02.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 witam kolega dobrze mówi tak trzeba zrobić zależy tylko jak z wodą te dwa ostatnie lata to gruntowa sporo sie podniosła wiem po swoim przykładzie musiałem drenaż robić w nowym domu bo nie zrobiłem izolacji i miałem wode w kotłowni lepiej na tym nie oszczedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts