garcia-pl 18.02.2011 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Witam Jest metoda polegająca na zawieszeniu obrazu pod kątem - góra musi być odchylona od ściany.Mam też dwa halogeny, które miałyby oświetlać obraz (to jest lustro zdobione), jednak halogeny są z rodzaju: oświetlenia szaf i mebli. czyli: montaż może nastąpić TYLKO do powierzchni poziomych (mnie została tylko ściana do montażu halogenów.). Założyłam, że można przymocować drewniany klocek (nieduży) do ściany, potem do niego halogen.Ale co z lustrem? jest bez ramy, więc chyba kołki metalowe nie wchodzą w grę? obawiam sie, że lustro może peknąć opierając sie o dwa kołki na dole bez żadnej podkładki. Czy górna część mogę zamontować TYLKO kupując dłuuugie kołki i montując je na górze obrazu przytrzymując go w pozycji załóżmy 30 % kąta od ściany? Mam nadzieje, ze dobrze opisałam. Pozdrawiam i liczę na jakąś podpowiedź, poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts