don pedro 123 18.02.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Witam mam kilka pytań.Czy za pomocą pompy ciepła powietrze-woda można ogrzać dom z poddaszem urzytkowym o pow. 120m. kw.?Jaki jest przybliżony roczny koszt ogrzewania takiego domu i cwu przy tych pompach?Jaki jest koszt instalacji takiego urządzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
don pedro 123 28.02.2011 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi. Już wszystko wiem byłem na targach budowlanych. Reasumując w tym przypadku nie opłaca się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 01.03.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 a dlaczego się nie opłaca? Ja mam i jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirqu 07.03.2011 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 więc pochwal się proszę w jaki sposób masz zaizolowany dom, ewentualnie jakie zapotrzebowanie na ciepło domu i jeśli możesz ile Cię kosztuje sezon grzewczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts