krk women 18.02.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Witam .Mam świeżo zamontowana kuchnię i wszystko w niej gra oprócz listew aluminiowych którymi połączony jest blat aż 2 sztuki!-listwy być musiały (wymiana blatu w dniu montażu -)ale to inna historia. Co z nimi zrobić bo mnie strasznie drażnią kolorystycznie -jak wygląda wymiana takich listew na inne ( ponoć są brązowe).Czy może być jakiś problem z ponownym montażem blatu? A może da się je pomalować -tylko jaka farbą? Przerabiał ktoś podobny temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 18.02.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 kolego sa różnego rodzaju listwy kolorystycznie jak i kształtne , lecz napisz czy to firma Tobie wykonała blaty jezeli tak to sam , na to przystałeś > Jeżeli opcją było bezlistwowoe połączenie blatów i Ty o tym nie wiedziałeś to możesz zwórcić się do panów . o ponowne wykonanei blatów z prawidłowym połączeniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krk women 19.02.2011 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Wiem że są rożne kolory i wiem ze można łączyć bezlistwowo-ja kupiłam cała kuchnie w Ikei razem z blatami .Tam blaty najdłuższe maja 246 chyba a ja potrzebowałam najdłuższy 300. W biurze obsługi powiedzieli ze tylko montażysta powie mi jak najmniej widocznie da się te blaty połączyć,wiec czekałam do dnia montażu .To moja pierwsza kuchnia wiec nie znam się na pewnych rzeczach.W dniu montażu okazało się że nie będzie to ładnie (myślałam ze w okolicy zlewu dodatkowe łaczenie da się zamaskować) wiec wsiadłam w auto pojechałam do belmebu i kupiłam nowe blaty a te z ikei oddałam- na blaty frezowane do łączenia bezlistwowego trzeba było czekać minimum ponad tydzień a ja czasu nie miałam. I tu jest moja wina- dlatego pytam czy da rade cos z tym zrobic, aby tak w oczy nie drażniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 19.02.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 pokaż mi ową kuchnię jak równeiż podaj dokłądne wymiary kuchni jak i Twoich zakupionych blatów > wszystko da radę zrobić lecz Trzeba to rozwiązać tak aby było jak najmniej widoczne Podaj mi nazwę blatu jak i Jezlei jest mozliwe zdjęcie > [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krk women 20.02.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 (edytowane) http://img24.imageshack.us/img24/3228/zdjcie139h.jpgBy dijulita at 2011-02-04 http://img46.imageshack.us/img46/5660/zdjcie132k.jpgBy dijulita at 2011-02-04 Wymiary blatu od lewej 90 cm ,od listwy do listwy 303 cm i 134 cm ,głębokość blatu zrobiona 62 cm gdyż jest dołożona płyta z tyłu (normalnie blat ma 60 ale będą płytki i listwa nablatowa w kolorze blatu)blat laminowany z belmebu http://www.belmeb.pl/idm,9,idprod,3579,kat,,marron.html Fotki słabe z telefonu,innych nie mam i na razie mieć nie będę bo kuchnia zabezpieczona gdyż robota wrze :0 Edytowane 20 Lutego 2011 przez krk women Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martitkaa 21.02.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 listwy aluminiowe można pomalowac proszkowo na kolor blatu. Ja malowalam w ten sposób listwy nablatowe, które mam pomiędzy ścianą a blatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts