gorgo 31.12.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Dołączam się do tematu, gdyż stoję właśnie przed dylematem wyboru wkładu. Zastanawiam się nad http://www.unirol.pl/oferta_powietrznedragon.html, model Dragon 2 - czy ktoś miał z nim do czynienia?? Zależy mi na całkowitym doprowadzeniu powietrza z zewnątrz, jeżeli znacie sprawdzone wkłady, to jestem otwarty na propozycje. DO SIEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 31.12.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Dołączam się do tematu, gdyż stoję właśnie przed dylematem wyboru wkładu. Zastanawiam się nad http://www.unirol.pl/oferta_powietrznedragon.html, Informacje: 602 259 809 od 02 01 2013 w robocze od 8 - 16 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedronx 19.01.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Bitter, poradziłeś sobie z tym spalaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedronx 19.01.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Hej, poradziłeś sobie z problemem przegrzewania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 30.01.2013 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Poradziłem tak że wyłączyem kompletnie ogrzewanie w części dziennej domu. W kominku pale tylko rano i na noc. Rano pale 3 do 5 kawałków grubości przedramienia i koniec. Obudowa z szamotu oddaje ciepło do wieczora. Na noc pale czasem tak samo czasem kilka kawałków więcej. Nie ma efektu przegrzania kiedy mb dworze mróz. Spale przez sezon jakieś 1,5 może 2 m3 drewna a ogrzewam tę część domu tylko kominkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 30.01.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Tez myślałem właśnie nad bezrusztowym Dynamic kv025G. nawet byłem i oglądałem go u mistrza. Nawet mi się podobał i kanały dymowe tez tylko kontakt z mistrzem jest ciężki, konkretnie nie udało mi się spotkać. Może wiosna się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozi.k 22.11.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Przepraszam za odgrzebanie tematu, ale czy któryś z szanownych forumowiczów mógłby wyrazić opinię na temat wkładu KFD ECO iLINE 5172 L. Czy ma ktoś wiedzę, gdzie w okolicach Poznania można go obejrzeć na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts