duduś 27.02.2004 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 czy ktos bud wg projektu SZYPER moze masz zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HARY 05.03.2004 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 My budowaliśmy Szyper M z kominkiem mam zdjęcia, bez dokończonej elewacji i niestety rzadko mam dostęp obecnie do forum.Hary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oregano 23.04.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 My budowaliśmy Szyper M z kominkiem mam zdjęcia, bez dokończonej elewacji i niestety rzadko mam dostęp obecnie do forum. Hary Hary, koniecznie zamieść zdjęcia! Uszczęśliwisz nimi wszystkich miłośników projektu Szyper A propos, jak firma budowała Twój dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ismene 24.04.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 wreszcie nie jestem sama, Hary prześlij zdjęcia jesteś chyba jedyną osobą która ma ten dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 kiedys szypra opisal murator....facet byl ze szczecina....poszukajcie w archiwum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ismene 24.04.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Szukałam już chyba wszędzie gdzie to jest możliwe i uwierzcie mi, że nigdzie nie napatoczyłam się na zdjęcia gotowego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HARY 30.04.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Gotowe realizacje tego projektu można znaleźć na stronie pracowni projektowej. Mają taką zakładkę, jeśli dobrze pamiętam - nasze realizacje czy projekty zrealizowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts