olinda 19.02.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Witam, juz kilka razy radziłam się na forum i zawsze uzyskałam od Was odpowiedź. Teraz znowu mam problem. Mam wąską działkę - ma 13 m szerokości. Działka graniczy z drogą "gminną" - tego nie można nawet nazwać drogą polną . W Gminie wydali mi uzgodnienia budowy ogrodzenia) i kazali mi się z płotem odsunąć 1 m. Tylko ja już mam zrobione chodziki i jak się odsunę o ten 1 metr to z płotem wejdę prawie na chodnik. Czy możecie mi poradzić jak to załatwić? Czy są jakieś odstepstwa ze względu na wąską działkę? Dziękuję za wszelką pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinda 21.02.2011 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Naprawdę nikt nie wie co z tym fantem zrobić ? : ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 25.02.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Wg. mnie to tych przepisów nie przeskoczysz, a skoro działka graniczy z drogą, to ogrodzenie musisz robić za zgłoszeniem, a więc obowiązują Cię gminne przepisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bind 28.02.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Zasadź gęsty żywopłot i nikt nie powinien się przyczepić, a ten doskonale spełni funkcję ogrodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twister718 28.02.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 zywoplot zajmie dodatkowe 30-40cm miejsca, tak jak forumowicz wyzej napisal, ze przepisow sie nie przeskoczy a jak sie zrobi samowolke to jesli zrobia droge to zniszcza ogrodzenie nie pytajac sie o zdanie. radze odsunac sie tyle ile przepisy nakazuja i jakies cienkie ogrodzenie postawic typu, siatka, panel, plot betonowy lub z takich drewnianych przesel panelowych (nie wiem jak to opisac zeby zobrazowac o co mi chodzi a nie wiem jak to sie fachowo nazywa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinda 08.03.2011 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Dziękuję wam za odpowiedź, ale nie pocieszyliście mnie za bardzo.No nic, chyba zostanie ten żywopłotPozdrawiamOla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts