T12345T 20.09.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 W Schuco nie ma czegoś takiego, że to robimy w Niemczech to w Polsce a to w Rumuni. I to jest bardzo duża przewaga Schuco nad Veką czy innym systemodawcą. Takie są fakty i trzeba o tym pisać.. Szanowny Panie fakty są takie, że miejsce wytworzenia rzeczy niewiele ma wspólnego z jej właściwościami użytkowymi. Jeżeli rzekomą przewagą kształtowników Schueco nad innymi systemami ma być jedynie "pochodzenie", to to jest żadna przewaga. Rozumiem gdyby powołał się Pan na wyraźną przewagę profili Schueco pod względem zgrzewalności, udarności, temperatury mięknienia, czy jakiejkolwiek innej właściwości wspólnej i badanej dla wszystkich systemów, ale pochodzenie?! Pan nie wie o czym pisze, co gorsze, podejrzewam, że Pan również nie wie co sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 20.09.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 (edytowane) Nie wiem gdzie widzisz tu jakiś czarny Pr co by to nie znaczyło.. No tak - jak przychodzi krytyka to udajesz ze nie wiesz o co chodzi. Rozpowszechniasz niesprawdzone informacje dyskredytując tym jedną markę a promując inną. Jak to nazwać? Ja jednak wolałbym okna V82 niż Schueco, bo jako sprzedawca pewnie wiesz, ze sam profil niewiele znaczy, jeśli okna wykona firma której jedynym celem jest zrobienie najtańszego produktu z danego segmentu. Ps. Przemku, poczytaj sobie to forum: http://www.test-aankoop.be/forum/Topic/432352 a może Ci wtedy przejdzie. Edytowane 20 Września 2014 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engin166 22.02.2015 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 WitamJestem własnie na etapie zakupu okien do domu w okolicy Krakowa. Wybór padł na okna Vetrex V82 lub V90+. Dobrą cenę na te okna dostałem od Pana Artura Like z Niepołomic. Czy może ktoś montował okna od tego Pana i ma informację na temat montażystów. Z góry dziękuję za info. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 22.02.2015 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Wysłałem na PW trochę informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiggy 22.02.2015 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Witam. Co sądzicie o firmie Spektrum z Białegostoku? Działają od niedawna. Zaczynali chyba w Ełku. Mają autoryzację Vetrexa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 23.02.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Jak mają autoryzacje to powinno być OK, Niepołomice ją straciły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nani 20.03.2015 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Witam ponownie. My już po montażu. Od razu chciałabym zdementować wszelkiego rodzaju plotki na temat zielonkawych szyb jakie pojawiły się na tym forum. Coś więcej o użytkowaniu napiszę za jakieś 2 lata. Jak na razie to najbardziej zadowolona jestem z okna PSK, rewelacja dla kogoś kto do tej pory miał zwykłe okno balkonowe. Okno operuje się tylko samą klamką, żadnego dociskania itp. Zatem czystym sumieniem mogę też polecić salon w Radomiu przy ul. Lubelskiej, w której dokonywaliśmy zakupu. Ekipa montażystów też jak najbardziej ok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bizslawek 20.03.2015 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 NaniFajnie poczytac dobre opinie o salonie w którym zamowiło sie okna. Mam nadzieję, że w środe tj. 25 bede równie zadowolony jak ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stnley 20.03.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Ja również zamówiłem w tym samym salonie, ale montaż bliżej wakacji. Ciekawe czy ekipa jest tak profesjonalna jak ją przedstawili? Zamawialiście może ciepły montaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bizslawek 20.03.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Ja zamowiłem montaz zwykły ale we własny zakresie zakupiłem tasmy soudala i bede kleił do ram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stnley 21.03.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Ja zamowiłem montaz zwykły ale we własny zakresie zakupiłem tasmy soudala i bede kleił do ram. W takim razie czekam na ocenę montażu i relację w dzienniku. Ja zamówiłem montaż na taśmach rozprężnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nani 25.03.2015 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 My również mieliśmy zwykły montaż. Co do ekipy nie mam żadnych zastrzeżeń, a nie będę ukrywała jestem dość wymagająca jeśli chodzi o jakość usług. Ogólnie to powiem Wam szczerze, że gdybym miała zamawiać okna jeszcze raz, to z pewnością wzięłabym z tej samej firmy. Bardzo mi się podoba prosta linia tych okien, czarne ramki w środku pięknie się komponują z orzechem - polecam tą kolorystykę. A ten 4'stopniowy uchył - super sprawa, a coś takiego zaproponowano nam tylko w jednym salonie i to za dopłatą, tu było to w cenie. W innych salonach patrzyli na nas jak na ufo, nie wiedzieli nawet o co pytamy. Jestem zachwycona i mam nadzieję, że tak zostanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bizslawek 25.03.2015 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 No i ja dzis po montazu i moge podpisac sie pod opinia Nani Wszystko cacy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stnley 25.03.2015 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 No i ja dzis po montazu i moge podpisac sie pod opinia Nani Wszystko cacy:D W takim razie czekam na relację w dzienniku budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cwirki 29.03.2015 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Hej Właśnie jesteśmy w trakcie zamawiania okien alphaline 90+ razem z ciepłym montażem.Może ktoś z Poznania zamawiał te okna w firmie PROBUS na ul.Niedziałkowskiego ? Czekam na opinie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 30.03.2015 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Ja zamowiłem montaz zwykły ale we własny zakresie zakupiłem tasmy soudala i bede kleił do ram. brawo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanss 04.05.2015 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 (edytowane) W trakcie montażu Vetrex V90+ plus illbruck.... Czy te poszerzenia 20cm. mogą tak pozostać - będzie jeszcze 12cm styro i 8cm wylewki? Edytowane 4 Maja 2015 przez Hanss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanss 04.05.2015 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 04.05.2015 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 W trakcie montażu Vetrex V90+ plus illbruck.... Czy te poszerzenia 20cm. mogą tak pozostać - będzie jeszcze 12cm styro i 8cm wylewki? [ATTACH=CONFIG]315749[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]315750[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]315751[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]315752[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]315753[/ATTACH]A jak myślisz - po co one są ? Chyba po to by dobrze podeprzeć okno i isiagnąc docelowy poziom posadki - odpowiedź już chyba sam znalazłeś a jak nie to powiem Ci że powinny pozostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanss 04.05.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 To, że muszą być to ja wiem;) Chodziło mi o to czy, mają pozostać jak są, czy powinny być wzmocnione jakimiś kątownikami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts