michal8282 19.02.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Witam, jestem na etapie zakupu okien do nowego domu jednorodzinnego.Zależy mi na ciepłych i cichych oknach.Co sądzicie o produktach VETREX a dokładnie:http://www.vetrex.com.pl/pl/oferta/okna-premium/v90.html Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 19.02.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Dobry producent, moim zdaniem niczym nie ustępuje rozreklamowanemu Oknoplastowi. A Alphaline jak najbardziej warte polecenia, oczywiście z szybą 0,5 (oferują też 0,7). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal8282 19.02.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 no mam też drugą opcję Oknoplast do wyboru i ciężko się na coś zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 19.02.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Tą której montażyści mają lepszą opinię i mniej wpadek. Pytaj użytkowników ze swego terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 21.02.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 W Vetrexie trzeba tylko uważać na prawidłowe podparcie słupka. Dziwnym trafem, tam gdzie sprzedałem okna bez montażu wieje na łączeniu słupka z dolną ramą. Na szczęście serwis nie obciążał za naprawę wady spowodowanej nieprawidłowym montażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_FIX_ 25.02.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Dobry producent, moim zdaniem niczym nie ustępuje rozreklamowanemu Oknoplastowi. A Alphaline jak najbardziej warte polecenia, oczywiście z szybą 0,5 (oferują też 0,7). W 100 % zgadzam się z IVO333. Bardzo dobre okna i w rozsądnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamcia461 27.02.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Witam,Czy ktoś z szanownych forumowiczów może podać mi przedstawiciela na W-wę i okolice? Na stronie nie mogę znaleźć.Pozdrawiam,Kamcia461 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panpawel77 27.02.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Też szukałem tych okien w swojej okolicy. Zadzwoniłem do nich i zostałem skierowany do dystrybutora, od którego dostałem bardzo szybko ofertę.Myślę, że w W-wie będzie sporo firm sprzedających ich okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamcia461 27.02.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 ok, dziekuję w takim razie zadzwonię w poniedziałek. Możesz napisać czy porównywałeś cenowo z innymi (na tych samych profilach?). Ja mam wycenę tylko z Oknoplastu, cena ok (chociaż mogliby postarać się z tymi rabatami w lutym)., ale niepokoi mnie fakt, że przy podpisaniu umowy muszę wpłacić 100%. A ze mam już przykre doświadczenia z takimi wpłatami chyba będę szukać dalej . Pozdrawiam, kamcia461 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaku 27.02.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 jak cenowo wychodzi vetrex a producent z grodu kraka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.02.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Slaku, Vetrex wychodzi taniej;)Od jakiegoś czasu handluję oknami z Vetrexu. Zawodowo jestem "wychowana" na Vece i jak wróciłam do sprzedaży okien to szukałam dobrego producenta na tym profilu. Byłam w kilku fabrykach, oglądałam okna w innych punktach, które handlują tym profilem i razem z kolegą wybraliśmy Vetrex. Jestem po prostu w tych oknach zakochana. Obługa przedstawicielska na wysokim poziomie, człowiek od wycen pcv staje na głowie, żeby na czas przygotować to, co potrzebuję. Cenowo elastyczni. Dostawy zawsze na czas. Cieszę się, że ich wybraliśmy, bo dzięki temu wiem, że ze spokojną głową mogę sprzedawać te okna klientowi i nie będę się po prostu za nie wstydziła. I nie chodzi mi w tym miejscu o niewiadomo jakie zachwalanie ich produktu, bo akurat go sprzedaję. Naprawdę z czystym sumieniem mogę polecić okna z tej firmy. Zresztą sama czekam na trochę lepsze finanse, bo mam zamiar u siebie wymienić okna na te od nich (a też mam Vekę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaku 28.02.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Powiem tak, wcześniej sprzedawałem Veke właśnie z Vetrexu, teraz sprzedaję Veke innej firmy jestem zadowolony, montażyści klienci też a i cena lepsza;-) a tak btw mam w ofercie lepsze produkty pewnej firmy z krakowa;-) pracowali na Rehale, teraz Kommerling i jak dla mnie dużo lepsze od veki, ale to już inna półka;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.02.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Slaku, ja Veki nigdy nie opuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafsli_rs 28.02.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Też polecam i nie narzekam, dobry produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_FIX_ 02.03.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Slaku, ja Veki nigdy nie opuszczę A wydawało mi się, że jesteś z fanklubu Schüco Ja także sprzedaję okna Vetrex, jestem zadowolony ze współpracy oraz jakości wyrobów (pcv, aluminium). Jestem także użytkownikiem ich okien od kilku lat - także mogę je polecać z czystym sumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaku 03.03.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 co do schuco, podoba mi się ich cava Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawo 09.03.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 witam,właśnie jestem po wycenie okien Vetrexu i powiem szczerze,że jestem mile zaskoczony ceną. Brałem pod uwagę też OKNOPLAST, ale wyszedł drożej. Niekoniecznie dlatego, że "jest" lepszy. Parametry te same, profile te same (VEKA), dodatki w standardzie te same, więc poco przepłacać? Mogę polecić okna Vetrex, bo to dobra firma z opinii sprzedawców, użytkowników i furomowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.03.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Fix, ja od 12 lat jestem "uczuciowo" związana z Veką. Njapierw DGG, potem mniejsza firma (niegodna wymiany nazwy;))i teraz Vetrex. Przez jakiś czas handlowaliśmy Schuco z Oknovidu, ale to dla osób, które mocno się upierały na ten profil:) Slaku, cava jest naprawdę ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_FIX_ 17.03.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Dostałem pytanie o kolorystykę na priv, ale napiszę tutaj, bo może innym też się przyda taka informacja: Obecne dopłaty do kolorów standardowych dla Vetrex Alphaline 90 PLUS wynoszą:7 % - kolor jednostronny zewnętrzny15 % - kolor dwustronny Kolory standardowe dla VA90+ to:złoty dąb, ciemny dąb, mahoń, orzech, winchester. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaku 20.03.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 ja mam jeszcze jako standard macore Slaku, cava jest naprawdę ładna oj tak i dlatego podoba mi się, kanciasta a jednak wyróżnia się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts