grabiczka 19.02.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Witam mam zamiar zakupic szklany stol do jadalni,ale boje sie,ze nie bedzie praktyczny,Co o tym sadzicie? czy ktos z Was uzytkuje taki stol?Czy dobrze to bedzie wygladalo do drewnianej podlogi?Link do strony ze stolem,ktory mi sie podoba: http://www.sklep.meble.pl/p45414,stol-szklany-rozkladany-vendome-czarne-szklo.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MORHOT 19.02.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Będzie skranie niepraktyczny.Nie użytkuję, ale sprzedaję min. szklane ławy i stoły.Do drewnianej podłogi raczej nie będzie pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 20.02.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Stół zajefajny i niepraktyczny. Coś w stylu patrz na mnie i nie dotykaj. Zwłaszcza z taką czarną szybą. A jak się ma dzieci, które nie mają za zwyczaj czystych łapek, to niepraktyczny do kwadratu. Mi się zazwyczaj b. podobają szklane stoły, ale nigdy takiego nie kupię. Żona też nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.02.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Witam mam zamiar zakupic szklany stol do jadalni,ale boje sie,ze nie bedzie praktyczny,Co o tym sadzicie? czy ktos z Was uzytkuje taki stol?Czy dobrze to bedzie wygladalo do drewnianej podlogi? Link do strony ze stolem,ktory mi sie podoba: http://www.sklep.meble.pl/p45414,stol-szklany-rozkladany-vendome-czarne-szklo.html Ostatnio jakoś często pojawia się link do tej strony (Podawany przez "jednopostowców") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 20.02.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Ostatnio jakoś często pojawia się link do tej strony (Podawany przez "jednopostowców") Czujna Cieszynianka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.02.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Czujna Cieszynianka.... Jak pies policyjny A gdzie kiełbaska w nagrodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 20.02.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Jak pies policyjny A gdzie kiełbaska w nagrodę pod śniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.02.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 pod śniegiem No nie, w śniegu kopać nie będę Wyjmę sobie z lodówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 20.02.2011 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 No nie, w śniegu kopać nie będę Wyjmę sobie z lodówki też spod śniegu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.02.2011 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 też spod śniegu ? Ale nie trzeba odgrzebywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 20.02.2011 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts