katrinka-k 19.02.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Witam, szukam dobrej dachówki cementowej, znajoma zrobiła mi atrakcyjną wycenę dachówki z prodachu ale ekipa, która będzie wykonawcą odradziła mi ją i nie wiem co teraz, wiem że polecany jest braas lub ewentualnie euronit ale jak to wygląda cenowo, czy ten prodach jest naprawdę taki fatalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 20.02.2011 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Nie jest fatalny. To przyzwoity produkt. Oczywiście Braas ma bogatszy asortyment i urozmaicone powłoki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
berni_krk 20.02.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 prodach ma słaby kolor, bez rewelacjinajlepsza betonowa do braas, ale euronit tez jest ciekawy, doszlo w tym roku kilka nowych wzorów i moze byc tanszy od braasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodeek 05.03.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Ja bym szukał Braasa lub IBF. Ale według mnie to już lepiej zainwestować w ceramikę, przynajmniej kolor po 5 latach będzie atrakcyjny a nie blady jak w cementówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Kulik 05.03.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 W betonie zdecydowanie Braas .W powłoce Cisar narazie nie ma sobie równych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts