jowitajb 19.02.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 (edytowane) Czy ktoś ma ceramikę tureckiej firmy Vitra i użytkuje? Oglądałam w salonie Hoff w Krakowie umywalki i wc - ładne, praktycznie i w dobrej cenie i 10 lat gwarancji. Ponoć mają świetną opinię, ale na muratorze nic o nich nie znalazłam. Proszę o opinie, Edytowane 10 Lutego 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkala2 20.02.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Bardzo dobra ceramika, ładnie wykonana. Producent Turcja. W Polsce jeszcze mało promowana. O ile się nie mylę Vitry nie dostaniesz przez internet ( nie chcą być kojarzeni z masówką).Jedna ich seria np S50 jest prawie identyczna jak Starck Duravita. Aha... jeśli ktoś poszukuje serii Retro to tutaj będzie jedna z tańszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowitajb 20.02.2011 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Mi się własnie spodobał WC S50. W ogóle świetne mają te ściągane deski - wymyjesz bez problemu. No własnie wertowałam wczoraj neta i ciężko znaleźć jakieś opinie na temat tej firmy. Ale coraz bardziej się do niej przekonuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazikujazdowski 02.11.2015 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 W porządku ceramika, dobra jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts