Senser 05.12.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 30% odpadu? Kto Ci ten dach liczył? Co to za dach? Jaki ty ciemniak jesteś!! A kto tu mówiła, że miałem taki odpad??!! Wogóle wypad z takim bzdurami...to jest mój ostatni post na te twoje idiotyzmy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 05.12.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 30% odpadu? Kto Ci ten dach liczył? Co to za dach? Jaki ty ciemniak jesteś!! A kto tu mówiła, że miałem taki odpad??!! Wogóle wypad z takim bzdurami...to jest mój ostatni post na te twoje idiotyzmy!! Może i jestem ciemniak ale za to z kulturą u mnie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inga77 06.12.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Cześć wszystkim. Czyli podsumowując Wasze wszystkie wypowiedzi wychodzi na to, że z blachodachówek jedną z najlepszych jest regola. Udanych Mikołajek i duuuuuuuuuuużooooooooooooo prezentów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benyś 06.12.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Podsumowywując najlepsza blachodachówka to żadna blachodachówka jeżeli blacha to tylko miedż i tytan cynk wszystkie inne szwedzkie fińskie czy rumuńskie można sobie w buty wsadzić a nie na dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 07.12.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Podsumowywując najlepsza blachodachówka to żadna blachodachówka jeżeli blacha to tylko miedż i tytan cynk wszystkie inne szwedzkie fińskie czy rumuńskie można sobie w buty wsadzić a nie na dach Pewnie, a ty masz trzczine a konstrukcje z bambusa, a dom dostałeś w prezencie z Nairobi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 07.12.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Dla porównania dodam, że w ubiegłym roku za materiały na cały dach o powierzchni 186 m2 zapłaciłem 7260 zł. W tym: blachodachówka Pruszynski, blachy płaskie na obróbki, wkręty do blachy, gąsiory, uszczelki, rynny z uchwytami - tj komplet poza rurami spustowymi do rynien. Odpadu wyszło ok 7%. Dach wprawdzie dwuspadowy ale z 2 dużymi lukarnami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 07.12.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Dla porównania dodam, że w ubiegłym roku za materiały na cały dach o powierzchni 186 m2 zapłaciłem 7260 zł. W tym: blachodachówka Pruszynski, blachy płaskie na obróbki, wkręty do blachy, gąsiory, uszczelki, rynny z uchwytami - tj komplet poza rurami spustowymi do rynien. Odpadu wyszło ok 7%. Dach wprawdzie dwuspadowy ale z 2 dużymi lukarnami. No i co z tego?? Jak powiedział poprzednik...możesz sobie to w buty wsadzić.. Ja mam Regole Plannja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 07.12.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Dla porównania dodam, że w ubiegłym roku za materiały na cały dach o powierzchni 186 m2 zapłaciłem 7260 zł. W tym: blachodachówka Pruszynski, blachy płaskie na obróbki, wkręty do blachy, gąsiory, uszczelki, rynny z uchwytami - tj komplet poza rurami spustowymi do rynien. Odpadu wyszło ok 7%. Dach wprawdzie dwuspadowy ale z 2 dużymi lukarnami. No i co z tego?? Jak powiedział poprzednik...możesz sobie to w buty wsadzić.. Ja mam Regole Plannja No i co z tego ?? Jak powiedzial poprzednik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 07.12.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 No i co z tego ?? Jak powiedzial poprzednik... Ja nie wiem co, zapytaj poprzednika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 07.12.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 I co z tego? Nic. Sytuację w której imitacja dachówki kosztuje dwa razy mniej niż dachówka uważam za normalną. Jeżeli jest 2 razy droższa to pozostaje wciskanie klientom kitu (cyt.): " .....z tej blachy jest o 90% mniej odpadów niż z innych blach - po co wyrzucać pieniądze?" P.S. Obiecałeś nie odpowiadać na moje posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 07.12.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Z tego wszystkiego zapomniałem, że miałem nie odpopwiadać na te durne posty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 07.12.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Z tego wszystkiego zapomniałem, że miałem nie odpopwiadać na te durne posty.... Dlaczego ? Przeciez my na twoje odpowiadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benyś 08.12.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Senser tak w temacie to gó... cię obchodzi co ja mam juz napewno nie gównianą Plannię jaką sobie zafundowałeś i raczej napewno nie stać cię na pokrycie które ja mam ( zresztą w polsce stać jest niewielu ) i w przeciwieństwie do twojej nędznej Plannji jest praktycznie niezniszczalne i za mały jesteś abyś się domyślił co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 08.12.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Senser tak w temacie to gó... cię obchodzi co ja mam juz napewno nie gównianą Plannię jaką sobie zafundowałeś i raczej napewno nie stać cię na pokrycie które ja mam ( zresztą w polsce stać jest niewielu ) i w przeciwieństwie do twojej nędznej Plannji jest praktycznie niezniszczalne i za mały jesteś abyś się domyślił co to jest Podsumował pseudodekarz który nie rozróznia dachówek i ma 50 lat stażu jak sam napisał Dam sobie ręce uciać że chłop należy do Samoobrony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 09.12.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Ale przynajmniej rozmowa osiągnęła odpowiednio wysoki poziom merytoryczny. (mam oczywiście na myśli rozmowę Sensera z benysiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezele 11.12.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 i ma 50 lat stażu jak sam napisał Toc on musi miec po siedemdziesiadce ,a jeszcze smiga po dachach i jeszcze moze.. pozazdroscic kondychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 11.12.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Blacha to zło - choć czasem zło konieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inga77 14.12.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Cześć. Mi nie chodziło o Wasze kłótnie tylko o opinie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 16.04.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Hello Poproszę o opinię o tej blachodachówce. Nic nie znalazłem. Żonce bardzo podoba się kolor brąz mat. A mnie podoba się cena, znacznie niższa niż Sary (podobny kolor). Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelek_k 23.06.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 też jestem zainteresowany Plannja Smart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts