Tedii 20.02.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Czy ktoś z Was się już zalogował na stronie UEFA?Jak Wam pasuje podanie WSZELKICH danych osobowych?Czy Waszym zdaniem przekazanie swoich danych w ręce "organizacji kopaczy" jest bezpieczne?Alternatywy chyba niema.A może jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 20.02.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Ja planuje zalogowac cala rodzine, nawet dziadka 101 lat Co do podawania danych jestem przeciwnikiem takich opcji. Czasami jednak nie mamy wyjscia. Najgorsze w tym wszystkim ze duze biznesy handluja naszymi danymi a i te gdziesz przeciekaja w nieznane. Najlepsze ze istnieja strony platne w ktorych mozemy dowiedziec sie bardzo szczegolowo wszystkiego o nas czy naszych sasiadach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawos 02.03.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Niestety chcąc dostać jakiś bilet nie mamy wyjścia. Ja również rejestruje całą rodzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 02.03.2011 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Nie podoba mi się ,że największa baza szczegółowych danych osobowych będzie w rękach "władz" kopaczy.Zastanowię się czy jakiś mierny mecz kopaczy jest tego wart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 03.03.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 słuchajcie a jak to jest z ewentualną odsprzedażą biletu?? Podobno nie można bo bilety są imienne?! Jak się okaże za 1,5 roku, ze zmieniły mi się plany to czy można odsprzedać taki bilet skoro on jest imienny? Ewentualny nowynabywca wtedy wejdzie czy bez cesji i notariusza się nie obędzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurekM 03.03.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 A jak sobie wyobrażasz sprawdzenie w ciągu paru godzin przed meczem wszystkich kilkudziesięciu tysięcy kibiców????Praktycznie na każdych mistrzostwach kilkanaście procent kibiców nie wchodzi na swoje bilety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 04.03.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Górniak znów zaśpiewa hymn!!! Tym razem ma to nastąpić podczas otwarcia warszawskiego Stadionu Narodowego. http://www.styl.pl/gwiazdy/slawni/news-gorniak-znow-zaspiewa-hymn,nId,327157 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dpo 16.06.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Witam mam po cenie nominalnej 4 bilety na cwercfinal 24-06 (po 150 eur/szt - jak przy zakupie)oraz 4 bilety na polfinal 27.06 po 270 eur/szt) Bilety sa kategorii 1 .Urlopu mi nie dali i d.... z wyjazdu pozdrawiamkontakt na priva lub 661871685 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts