Lataren 20.02.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Witajcie jak w temacie - mam prośbę o podrzucenie rad tzn jakieś wskazówki - myślałem żeby wziąść szlifierkę oscylacyjną czy mimośrodową i zedrzeć górną warstwę a nastęonie lakierować oczywiście po uzupełnieniu ubytków jakąś pastą - będę wdzięczny za wszelkie porady i wskazówki na co mam zwrócić uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik bfc 20.02.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Witam, na pewno potrzebna jest dobra szlifierka która wyszlifuje w kantach, dużo motywacji bo to nie lekkie zajęcie ) poza tym dobry papier ścierny polecam Indasa. Możesz pomyśleć zamiast lakierowania, wyługować schody. Jak masz słabą szlifierkę bez odkurzacza pozakrywać wejścia do innych pomieszczeń bo będzie brudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts