wroobelek 20.02.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Witam , jestem w trakcie remontu mieszkania , zdjąłem stara podłogę na ligarach drewnianych i została mi różnica 11 cm pomiedzy pomieszczeniami , czy jezeli położę steopian 8 cm , wylewka 3 cm posadzki będzie odpowiednia ? , Dodam , że jest to mieszkanie na pietrze , jaka jest kolejnośc kładzenia elementów , tzn folia , steropian , wylewka , czy jeszcze coś , prosze także o pomoc z wyborem odpowiedniego steropianu , z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 21.02.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Wyrównać strop piaskiem z cementem do poziomu,styropian EPS 100, grubość do ustalenia tak aby wylewki zostało 4-5 cmfolia budowlana cienkawylewka z zaprawy cementowej / 4- 5 cm/ z siatką do wylewek Nie obciążać przez tydzień i polewać wodą przez tydzień. Nie robić przeciągów.Po tygodniu można chodzić ale po deskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroobelek 21.02.2011 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 dziękuję , jaki steropian będzie dobry (przydały by się linki) pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroobelek 21.02.2011 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 witam , czy taki styropian będzie się nadawał pod wylewkę ? http://niewiadomski.com.pl/do/item/4.16/SUPERAKUSTICPodoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 22.02.2011 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 witam , czy taki styropian będzie się nadawał pod wylewkę ? http://niewiadomski.com.pl/do/item/4.16/SUPERAKUSTICPodoga Z karty katalogowej wynika ,ze tak. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts