Kominki Piotr Batura 24.06.2015 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Witajcie, dobre wieści mam... Mój kominek już gada od jesieni ubiegłego roku. Oj, jak on pięknie opowiada. I w ogóle, jaki on sam śliczny. Cegła, kafle, i glina. Jak będzie całkiem skończony (i jak będziecie chcieli !), to go zaprezentuję. Pozdrowienia dla Sprawcy mojej radości, który podjął wyzwanie bez względu na niełatwe okoliczności. Pzdrowienia dla wszystkich miłośników ognia domowego na tym forum. Rozumiem, że wykonawca zrobił co trzeba, a inwestor go za to wynagrodził ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 24.06.2015 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Rozumiem, że wykonawca zrobił co trzeba, a inwestor go za to wynagrodził ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts