maartaa33 15.10.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maartaa33 15.10.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maartaa33 15.10.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 pogrzebałam trochę w necie i może coś Was natchnie po tych zdjęciach ładnie by wyglądały całe białe meble tzn.góra i dół skoro jest zielony kolor między szafkami.A do tego chyba jednak drewniany blat.Albo biały.Zeby nie zrobił się kocioł w kuchni z różnych faktur,kolorów,wzorów. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 18.10.2012 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 fajne te niektore kuchnie my ostatecznie zdecydowalismy sie na szary blat i wczoraj maz (z moja niewielka pomoca) zaczal skrecac szafki (stwierdzilismy ze za montaz to placic kilku stow nie ebdziemy ) - na razie stoja trzy, bez frontow: pod zlew, narozna i od piekarnika. Jestem bardzo ciekawa efektu koncowego, ale aby go uzyskac musimy jednak miec juz teraz zakupiona zmywarke (trzeba wiec wykombinować tysiaka na zmywarke z ikea, bo w koncu zadecydowalismy ze u nich ja wezmiemy). i dzisiaj juz tynkuja dom fajny kolor wybralismy, rpawie bialy, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
optymistka1 21.10.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Witam po przerwie!Jestem w szoku! Jak dokonaliście tego cudu? Dom w pół roku to chyba rekord na tym forum! Sorry za ciekawość, ale czy możecie zdradzić ile kosztowała Was Pchełka do chwili obecnej? My nadal czekamy na wymarzoną działkę i jeśli wreszcie uda nam się ją kupić to na pewno postawimy na niej właśnie Pchełkę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 22.10.2012 00:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 7 miesięcy minie 28.10 i chyba ktoś po 5miesiącach od zaczęcia wprowadził się do domku swojego, więc my wcale tacy rekordziści nie jesteśmy ile nas kosztowało do teraz? 250tys jak do tej pory i jeszcze tak ze stówka by się przydała (dach, ogrodzenie, poddasze) - i jak widzisz, wcale nie robimy dziwnych rzeczy, nietypowych, drogich raczej trzymamy się średniej półki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelkokosz 23.10.2012 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Po raz kolejny zaglądam i oczom nie wierzę....tempo niesamowite...a zapytam z ciekawości ile czekaliście z wyschnięciem podłogi zanim położyliście panele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 23.10.2012 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 panele zaczęliśmy kłaść na początku października, wylewki były 17 lipca czyli minęło mniej więcej ok 2 i pół miesiąca. Mieliśmy o tyle dobrze że po wylewkach były gorące dni, codziennie wietrzyliśmy, a przed samymi panelami zamontowali nam kocioł i wygrzewaliśmy dość mocno w środku dla pewności myślę że będzie wszystko ok. i już stoi w domku lodówka i pralka oraz część ubrań, zabawek, sprzętów kuchennych, RTV, łóżko dzieci i regał oraz wiszą papierowe klosze w salonie i dziecięcym pokoiku. Klamki założone przy drzwiach parteru, listwy przy drzwiach powoli są przymocowywane. Na dniach planujemy podskoczyć jeszcze m.in. po rolety w okna. Jedynie jeszcze męczy nas łazienka bo tam odbywają się nadal prace typu cekolowanie ścian i gruntowanie, aby jeszcze dziś wieczorem lub jutro zacząć w końcu malować ściany farbą i zakładać sedes, wieszać umywalkę z szafkami i zainstalować prysznic. Kuchnia jest już prawie skończona, zlew na swoim miejscu, zmywarka i bateria podłączone. W zasadzie została druga część blatu gdzie będzie piekarnik, dociąć i przymocować 15cm listwę maskującą i podlączenie indukcji. Musimy jeszcze okap zakupić bo tego jeszcze nie mamy a powinien być i założyć u dołu cokół. Oj roboty jest, ale to juz tylko kwestia dni... jej, tak się cieszymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelkokosz 25.10.2012 03:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 A mi parkieciarz powiedział jak pomierzyli wilgotność podłóg że jeszcze z miesiąc i będzie ok ( a podłogi laliśmy w maju 2011, od września grzałem podłogówką, a podłogi chciałem kłaść w październiku ). Posłuchałem się chłopa i pierwsze klepki położyliśmy w grudniu. No ale mnie tak się nie spieszyło jak wam.....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 25.10.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Podglądałam, teraz się ujawniam. Gratuluję. Przeczytałam wszystko i jestem pod ogromnym wrażeniem. Jesteście wielcy!!! Domek przepiękny, kolor elewacji - rewelacja. Czy mogłabym prosić o nazwę, markę, nr tynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 28.10.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Entuzjazm aż kipi z ostatnich postów Gratuluję przeprowadzki i życzę szczęścia w nowym domu, co się będę rozwodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelkokosz 29.10.2012 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Tak samo gratuluję nowego lokum.....sam pamiętam to uczucie pierwszej nocy....ach miodzio lodzio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 29.10.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Podglądałam, teraz się ujawniam. Gratuluję. Przeczytałam wszystko i jestem pod ogromnym wrażeniem. Jesteście wielcy!!! Domek przepiękny, kolor elewacji - rewelacja. Czy mogłabym prosić o nazwę, markę, nr tynku? Witam, Podpinam się pod prośbę poprzedniczki o nazwę, markę i nr tynku. Bardzo mi się takie zestawienie podoba i planuję również na swoim domku takie zastosować. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 30.10.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 cześć, dawno nie zaglądałam, a tu takie zmiany Gratuluję zasiedlenia pchły! z ciekawością czekam Waszej kuchni, jestem pod wrażeniem kolorów, bo ja to raczej taka ostrożnie konserwatywna pod tym względem - u mnie szaro, beżowo, brązowo na śmietanowym podkładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 30.10.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 no, no, znów musiałam nadrobić zaległości. wystarczy, że człowiek na chwilę się wyłączy. ale danonki się nie zatrzymują ani na chwilę. to kiedy oficjalne zamieszkanie? no i pochwal się zdjęciami kuchni i łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 31.10.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Gratuluję przeprowadzki!!!!! a tempo faktycznie niezłe! mix kolorów niezły, wesoło macie Jeszcze tylko brakuje zdjęć salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 31.10.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 GRATULUJĘ!!! Tempo ekspresowe i bardzo kolorowo:lol2:. Najważniejsze,że wam się podoba i już możecie sobie mieszkać. Powodzenia w nowym domku i czekam na dalsze zdjęcia.Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
optymistka1 31.10.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 GRATULACJE! Jesteście niesamowici! Pięknie się urządzacie! Życzę Wam szybkiego wykończenia domu i spokojnego w nim bytowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka_84 05.11.2012 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 garnki do indukcji są fajne ze szklanymi pokrywami w Hali Banacha i wychodzi dużo taniej niż w IKEI, polecam, korzystam z nich już 4 rok i jestem bardzo zadowolona. L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malka26 18.11.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Witam. Przepieknie sie urzadziliscie, gratuluje przeprowadzki. Rowniez lubuje sie w meblach z ikei wlasciwie to wszystko (doslownie) w obecnym mieszkaniu mamy z tego sklepu, gdyz moj maz tam pracuje:) Zycze samych szczesliwych chwil w nowym domu. Pozdrawiam i nadal bede podczytywac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts