fiolka789 21.04.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Witam o poranku Mam zlew w kolorze "szampan" Blanco i jestem zadowolona.Wymaga on starań ale mnie to nie odstrasza.Pociesza mnie estetyka.Kiedy zbieram naczynia w ciągu dnia do opłukania przed załadowaniem do zmywarki, zalewam dno wodą i wtedy nie mam żadnych plam.Jeżeli jednak pojawi sie jakaś np na ociekaczu , chocby po woreczku z herbatą nie jest ona aż tak uciążliwa do zmycia.Firma Blanco proponuje gotowe preparaty ochronne dedykowane tym zlewom i sprawdzają się doskonale.Ale jeśli nie macie pod ręką tych firmowych, wystarczy zwykły domestos, dosia, w żelu i plamy nie ma.Natomiast co do opinii o papierze ściernym to aż się przeraziłam.Pozdrawiam:) Kilkakrotnie wyślizgnął mi się ciężki stołowy nóż do zlewu i o dziwo zlew pozostał nienaruszony a końcówka sztućca niestety się wygięła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 10.11.2013 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Mój zlew przyprawiał mnie o sporego doła, po 4 latach biały ale właściwie żółty, zostawienie zlewu z proszkiem albo tabletką od zmywarki na noc dawało efekt na krótko...Ostatnio zmieniłam mleczko do mycia zlewu na Cif z wybielaczem i mikrogranulkami.... Bez problemu doczyściłam zlew, jest bielutki i ta biel utrzymuje się zasadniczo cały czas.... Super i polecam wszystkim posiadaczom tego typu zlewów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts