akukuuu 09.02.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 to i ja zagłosuję...za drugą łazienką tam na czerń ze względu na sprzątanie, bym się chyba nie zdecydowała. Zresztą ta cegła skoro już wybrana konkurencji nie potrzebuje, niech reszta będzie dla niej tłem. ze stolarzem- szkoda gadać...jak tak podchodzi do sprawy to nie wróży to nic dobrego, niestety. Chyba, że Pan będąc rzemieślnikiem z komputerem nie bardzo - a znam takich. max fliz (kraków) polecam- sama zamawiałam u nich, bo dali mi najlepsza cenę- chociaż mam do nich pewnie z 500 km:) i nie było żadnych problemów. Płytki tylko sobie obejrzałam u siebie ( w cenie 2 krotnie wyższej:/ ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 09.02.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Trzymam mocno kciuki za to, by zachwyt nie dopuścił najmniejszych wątpliwości , a jeśli nic nie znajdziesz, to też się nie przejmuj, bo nic na siłę . Gdzieś na pewno czekają na Ciebie te wymarzone . Akukuu - a jakie płyteczki kupiłaś? Pochwal się, może Agi też się spodobają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 09.02.2012 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 hej Akukuuu ....Ale dawno mnie nie odwiedzałaś. dziękuję za głos w sprawie.Dzięki Tobie szala przechyliła się w stronę łazienki w wersji bez czarnej płytki. Jak zauwazyłś w kuchni też odpadły czarne szafki ale blat czarny jest niezmienny . No własnie pochwal się , co kupiłaś w Max Flizie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akukuuu 10.02.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Ja kupowałam do swojej łazienki, która już widziałaś (gardenia Orchidea, luminor), fakt, że było to ponad rok temu, ale naprawdę polecić mogę. Ja większość rzeczy do mieszkania zamawiałam przez sklepy internetowe i z kilkoma (np. lampy) naprawdę były problemy.Kuchnia w wersji cappucino też bardzo mi się podoba:) Napisz koniecznie co wypatrzyłaś dziś fajnego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 10.02.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Agi i jak dzisiaj pan stolarz? Przygotował wszystko jak należy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 11.02.2012 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Hej dziewczyny! Tak na szybko..... W piątek niestety nic nie załatwiłam bo po pierwsze .....STOLARZ ZNÓW MNIE OLAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kazał mi przyjść w poniedziałek.Powiedziałem tylko " Dobrze, dziękuję, do widzenia" i wyszłam ze swiadomością, że do niego już nie wrócę.Tak więc zaczynam szukać stolarza kolejnego.Ciekawe ile mi przyjdzie czekać teraz na kuchnię?????????????? Piątek w ogóle był pechowy bo mój mąż jadąc po mnie wjechał do fosy bo tak się spieszył i pół dnia zajęło mu szukanie kogoś kto by go wyciągnął.Tak więc wycieczka do Sącza została przełożona na dziś.Przed chwilą wróciliśmy.....i mam wreszcie płytki! To znaczy nie są kupione ale choć wybrane.I tak ...łazienka górna zostaje w wersji drugiej czyli bez czarnej okładziny na wannie.Płytka wybrana do niej to gres Lyon marfil. Płytka do salonu to gres Durstone Forum Olive natural 60x60 , natomiast do wc to Azteca Genius 67 Grafito 45 x 67,5cm Poszukam ich jeszcze w internecie to wrzucę fotki. Może miłości od pierwszego wejrzenia nie przezyłam , ale jestem bardzo zadowolona z wyboru.I mam cichą nadzieję, że efekt końcowy przynajmniej mnie będzie zadawalał............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 11.02.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Huurrraaa (wiwat oczywiście na cześć wyboru płytek, a nie stolarza ). Czekam na zdjęcia Dobrze, że mała przygoda z fosą skończyła się pomyślnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.03.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Agi, ruszyło coś w sprawie kuchni, i nie tylko kuchni?! Skrobnij coś a nie włócz się po innych wątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 13.03.2012 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 No cześc Reni. Napisze tak.......wole biegac po cudzych watkach niż rozstrzasac moje problemy budowlane. A nadal jest ich sporo. a tak w skrócie to : kuchnia zamówiona - biały lakier w całosci .Ma byc na koniec kwietnia i dodam, ze zamówiona u zupełnie przypadkowego stolarza bo juz miałam dość szukania tego naj, naj.... Płytki do łazienek kupione i koncepcje zmienione...Wiem, wiem...nienormowalna jestem Acha kominek zrobiony tzn. sama konstrukcja i sufit drewniany nad kominkiem.Mam zdjecia ale bardzo słabej jakości... Ale może coś pokaę. Obiecałam juliannie ścianę ceglana, więc pewnie coś wrzuce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.03.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 no i gdzie te focie?! Chwal sie, chwal. Zmiana koncepcji- no szalona . A z kuchnią, a raczej ze stolarzem, Ci się nie dziwię. Mam nadzieję, że kuchnia wyjdzie wspaniale Ps. Na prv coś Ci podsyłam, tylko nie zemdlej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 14.03.2012 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 (edytowane) Reni ale mi zrobiłaś niespodzianke z domkiem Oksymoron.Zemdlałam ....leżałam dłuższą chwilę.....ale juz jestem. Po ogladnięciu tych fotek obawiam sie pokazania swoich.Dość , że słabej jakości to jeszcze nic specjalnego. niestety ograniczenia finansowe ciągle sprowadzają nas na ziemę i z wielu rzeczy, pomysłów na bieżąco rezygnujemy. Ale do rzeczy...Obiecane fotki. Ściana ceglanahttp://images50.fotosik.pl/1438/790180c7a205a3ca.jpg Kominek i drewniany sufit ( jeszcze bez belek)http://images40.fotosik.pl/1420/cee1511cad72748c.jpghttp://images45.fotosik.pl/1430/a0bdada59a35237b.jpg Edytowane 14 Marca 2012 przez Agi75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 14.03.2012 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 (edytowane) Dziewczynki a teraz pokazę co pokombinowałam z łazienką górną....Która wersja wg was lepsza ? Stara czy nowa? Było tak....http://images46.fotosik.pl/1313/0ba89d5b9e6f8b00.jpg A jest tak...http://images50.fotosik.pl/1438/f240ce935d20fe5c.jpghttp://images46.fotosik.pl/1386/fd45d4a0277fafa1.jpg Edytowane 14 Marca 2012 przez Agi75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.03.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Agi, widzę, że mylisz mnie z Reni A co się stało z poprzednimi wizualizacjami . Niestety ale ich nie widzę. Pamięcią sięgając... wydaje mi się, że ta wersja jest lepsza. Zaczeło mi tu wszystko grać. Cegła mnie teraz nie drażni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 14.03.2012 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Rere PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!! Ja Cie nie mylę z Reni! Nie wiem czemu napisałam Reni zamiast rere Nie widzisz starych wizualek???? Chociażby pierwsza na górze w poprzednim poście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 14.03.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Mnie się bardziej podoba nowa Mniej symetryczna, ale ciekawsza i chyba przytulniejsza, choć mycie tego dużego lustra nad wanną już na wstepie wspisałabym do obowiązków małżonka mego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.03.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Reni czy Rere, to wsumie od tego samego imienia Niestety nie widzę starej wizualki, pisze zdjęcie niedostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 14.03.2012 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Witaj Aantenka Ciesze się, ze Wam się podoba.Właśnie chodzi o tę asymetrię.Pierwsza wersja była zbyt symetryczna a ja z reguły symetrii nie lubię. Co do mycia lustra to chyba źle nie będzie bo ten murek za wanna jest na wysokość 105cm, a przyjmując góre wanny na ok. 60cm to zostaje nam 45cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 14.03.2012 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Rere to dziwna sprawa bo ja widzę .a na stronie 24 też nie widać zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 14.03.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Aantenka a Ty widzisz stare wersje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.03.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Wszystkie inspirację widzę, a wizualek niet, oprócz 2 ostatnich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts