Agi75 06.06.2011 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 O takiej szafce myślałam do wiatrołapu _ Ikea Torsby http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/torsby-bufet-biay__74053_PE190793_S4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkkamilka 06.06.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 hall zdecydowanie cegła i mogę ci dac kto ma tanio i fajną bo sama szukałam i znalazłam a co do łazienki to ja wolę wersję 1 zdecydowanie. Concepty m iałam na myśli nowe 13 lub 12 ale one mogą byc za jasne! a co do rovere to ona są takie same wszystkie noce naturale to melanż w paczce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 07.06.2011 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 (edytowane) hej kkkmilka.Fajnie, ze wpadłaś Jesli możesz to podaj mi namiar na tę cegłę o której piszesz. Ja myślałam o skalnej z elkaminodom, ale widziałam ją tylko na fotkach a nie w realu. Dzięki za informacje o rovere. Myślałam, ze one wszystkie takie "różnokolorowe". Mój mąż tez optuje przy wersji pierwszej łazienki Edytowane 7 Czerwca 2011 przez Agi75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.06.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Agi, ja też bym stawiała na pierwszą wersję łazienki i wiatrołap z cegłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 07.06.2011 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 no cześć rere. To juz drugi głos na wersję 1 wc i na cegłę. Ciekawa jestem dlaczego właśnie wersja 1 jest na razie górą w rankingu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkkamilka 07.06.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 nie zapominaj o męzu! oto link do cegły - dzwoń do nich to ci powiedza gdzie mozna ją obejrzeć na żywo, naprawde fajnie się z nimi współpracuje http://www.incana.pl/index.php?id=produkty&art=15 http://www.incana.pl/index.php?id=produkty&art=16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 08.06.2011 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Ale zbieg okolicznośc - ostatnio widziałam u siąsiadki ładne cegiełki na ścianie i jak zapytałam skąd powiedziała, że własnie z INCANY i bardzo polecała ze względu na jakość i cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 08.06.2011 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Hej dziewczyny! Witam w ten upaaaaaaaaaaaaalny ranek. Piję juz druga kawę bo cisnienie jest strasznie niskie KKKamilka dzieki za namiar na cegiełke. Widze, ze oni maja jeszcze wiele innych fajnych okładzin...Moze cos wykorzystam do gabinetu np. to http://www.incana.pl/inc/produkty/galeria/Qubo/qubo.jpg A swoja droga to ciekawa jestem jaka jest cena za metr tej cegiełki. Iwek Twoja znajoma nic nie mówiła o kosztach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 08.06.2011 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 W wątku "Projekt łazienki" tez poprosiłam o pomoc w wyborze którejś z wersji dolnego wc i w przeciwieństwie do głosów w moim watku tam wygrywa wersja druga.... I co począć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkkamilka 08.06.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 a jak chcesz to cenki ci podam ale której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 08.06.2011 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 kkkamilka no jesli możesz to castillo braz , retro brąz i qubo dry industrial. No chyba, ze poleciłabyś mi jeszcze inną z tej firmy. Bo ja cegłę planuję nie tylko w wiatrołapie.Jeszcze dodatkowo w łazience górnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 09.06.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 No to przychodzę z wątku o lampach i sie witam u Ciebie Kuchnię kojarzę bodajże z wątku o projektach kuchni. Co do lamp. Dwie lampy nad barkiem fajnie u Ciebie wygladaja, ale widzę , że masz sufit obniżany nad barkiem. Ja niestety nie mam i dlatego się zastanawiam czy pojedyńcze lampy będą dobrze wygladały... Również zapraszam do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 09.06.2011 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Naberia witam Cię ślicznie. A co za różnica czy sufit podwieszany czy nie podwieszany. Wydaje mi sie, że to przede wszystkim kwestia gustu i upodobań.Mi sie po prostu nie podobaja lampki połączone, niezależnie czy są podwójne czy potrójne...A Twój watek podglądałam niejednokrotnie z ukrycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 09.06.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 No wiesz! tak po cichutku podgladasz? a ja tyle razy potrzebowałam pomocy! Zapraszam Cię do udzielania się Może masz rację z tymi lampami... Tzn gdybym znalazła dosyć szerokie, to może nie wygladałoby to źle, ale niestety jak są szerokie, to wciskają tam 5 lampek. Za gęsto. Chyba faktycznie stanie na 3 pojedyńczych. Aha, widzę, że podobają nam się podobne drzwi z Cala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 09.06.2011 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Nad tym calem to sie zastanawiam.....To znaczy nie nad firma ale nad materiałem.Napisałam u Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 10.06.2011 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 A to próby projektu mojego salonu http://images50.fotosik.pl/904/fbc2c49c7c3dffc4gen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 10.06.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Agi no fajnie to wygląda. Ja już też zrobiłam sobie wizualki salonu i troszkę ciasnawo się robi. Powiedz/ napisz w jakim programie robisz te wizualki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 10.06.2011 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 hej rere. Znajoma ma archicada więc jak u niej jestem to sobie szaleję z pomysłami. W salonie zastanawiałam sie nad taką scianka wiszącą w miejscu gdzie jest teraz donica z kwiatami.Wstawie wizualke dla porównania ...Na ścianie z telewizorem planuję płyty z piaskowca a na podłodze gres.I tu pytanie ....jaki????? Affron wydaje mi się za szaroniebieski .. Szukam więc beżowo-szarego gresu.Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 10.06.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 No ja ci w kwestii materiału raczej nie pomogę. To wszystko jeszcze daleko przede mną. W salonie ściana podwieszana fajnie by wyglądała, albo takie ażurowe panele... Może zmieściłaby się tam jeszcze wąska komoda na szkło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 10.06.2011 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Komoda na szkło bedzie obok przy schodach na górę. A nad tą wiszącą sciana się zastanawiam bo mi trochę światła zabiera.Ale była moim pierwszym pomysłem i trochę mi jej szkoda....Wrzuce może troche wiecej wizualek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts