Agi75 24.06.2011 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 (edytowane) Tak przy okazji wklejam zdjecie szafy jaką chce mieć w sypilani Będę miała dębowa podłoge , okna winchester i teraz pytanie łóżko dębowe czy białe????????????? http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/malm-rama-ozka__51929_PE152166_S4.jpg http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/malm-rama-ozka__0132194_PE286974_S4.JPG A obok łóżka szafeczki http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/malm-stolik-nocny__52061_PE152364_S4.jpg http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/malm-szafka__0130089_PE284324_S4.JPG Edytowane 24 Czerwca 2011 przez Agi75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 24.06.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Hihi, Agi ja tez mam tą szafę w inspiracjach. Jest boska!!! Co do łóżka to jeśli miałabym wybierać z tych kolorów to zdecydowanie biel. Ale tylko dlatego, że to pierwsze nie przypomina kolorem dębu. A jaki kolor ścian planujesz??? Byłam teraz na polskiej stronie IKei i faktycznie kiepski kolor tego dębu. Tu w UK wykończenie jest naprawdę w odcieniu naturalnego dębu Pozostaje Ci kupić łóżko białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 25.06.2011 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 rere no mnie tez ten odcień nie odpowiada.Ikea miała taki typowy dąb i nie wiem czy wycofała?????????? Miałam nadzieję, że do momentu kiedy bedę kupować łóżko coś się zmieni! Jesli zdecyduję sie na to ikeowskie to chciałabym te wysokie szafki z miejscem na książkę ale znowu nie ma ich w kolorze białym A sciany planuję grafitowe z wyjątkiem jednej na której może pojawi się tapeta w pasy czarno - czarne Nie za grobowo jak na sypialnię ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.06.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 (edytowane) Tapeta w pasy czarno czarne brzmi ciekawie . Jeśli taką kolorystykę wybierasz to ja poszłabym w tą biel jednak... Widzę, że nie ma tego tych półeczek w bieli... A koniecznie muszą być od kompletu? Białe łatwiej dokupić niż dobrać ten sam odcień drewna... Edytowane 25 Czerwca 2011 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 25.06.2011 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Rere ja na razie tylko gdybam na temat łóżka i pewnie jak Ty mam 100 pomysłów na minutę.Ale to ikeowskie podoba mi się bo jest bardzo proste w formie no i co tu ukrywać tanie Wiesz, nie lubię kompletów jak i lamp z tej samej serii w jednym pomieszczeniu ale ta para łózko i wysoka szafka bardzo mi przypadła do gustu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.06.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Ja nie odradzam łóżka, bo sama je kupuję . Moje będzie w kolorze dębu bielonego. Też się zastanawiam nad tymi szafeczkami, ale narazie nie mam na nie miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 25.06.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 witam, domek zapowiada sie ciekawie, nowocześnie, widzę że jest więcej zwolenników łóża ikei ni jestem sama. mnie też się wydaje że białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 25.06.2011 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Witaj ulciapulcia w moich progach budowlano -wnetrzarskich Pewnie wielu jest zwolenników tych łóżek A ciekawa jestem dziewczyny jakie Wy planujecie otoczenie dla nich w waszych sypialniach? Ja zastanawiam sie jeszcze nad wykładziną. Nie lubię przesytu we wnetrzach typu "coco- baroco" ale przytulnie musi być.Marzy mi się włochata, długowłosa wykładzina tylko ten kurz w niej mnie odstrasza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 25.06.2011 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 rere czyli będziesz miała ten kolor co reni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.06.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 rere czyli będziesz miała ten kolor co reni? A jeśli miałabyś wykładzine, to może i Ty się skusisz na dąb bielony. Przynajmniej odpadł by kłopot z konsolkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 25.06.2011 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 ha....zostają jeszcze okna i drzwi Aczkolwiek muszę przyznać, że spodobał mi się ten bielony dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.06.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 26.06.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 ja mam 2 opcje:1 to własnie włochata wykładzina 2 to jasne panele i niewielki również włochaty dywanikciągle sie zastanawiam co będzie praktyczniejsze w utrzymaniu, o panele też zbierają kurz,ale łatwiejsze w utrzymaniu, no ale to ciągle cieplo pod nogami za sprawą wykładziny kusi oj kusi:) jedno co mnie denerwuje w tych meblach to szafki nocne. wolałabym żeby były proste normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 26.06.2011 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Ulcia ale one sa proste Właśnie dlatego mi się podobają. A o jakim kolorze łóżka myślałaś i do jakich ścian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 26.06.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Zawsze można dokupić za zagłówek wysuwane półki Ja będę nudnaaaa strasznie. Pewnie będzie biel, szary i tapeta szaro czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 27.06.2011 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Rere półki za zagłówkiem odpadaja bo muszę miec łóżko maksymalnie jak sie da przysunięte do ściany ( ograniczenia wielkościowe sypialni) A co do tapet to myślałam o takiej http://1.bp.blogspot.com/_hZRoyFf-5EU/S_wq8eWVXHI/AAAAAAAACSg/tzyV1v6PY6Y/s1600/amazone+f3.jpglub takiej http://photos02.istore.pl/11349/photos/big/628609.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 27.06.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 no niby są proste ,ale nie podoba mi się w nich ta przegródka na gazety, czy jak?? wolałabym żeby były bez tego:) no a co do półek za łóżkiem hm jakoś nie moge sobie tego wyobrazić,a nie byłoby zbyt pusto?? co do koloru to tak wszystko zależy jaki będzie ostateczny kolor łóżka czy dąb bielony, czy biały i jak reszta, szafa itd. Ty wybrałaś bardzo ładną tapetę, nada wnętrzu charakteru. Aha i zalezy czy dorobię sobie do łóa pikowany zagłówek , czy nie. no wiec nie jest to taka prosta sprawa w moim przypadku. jedno wiem na pewno, nie będzie to szary, vo sypialnię chcemy mieć przytulną , ciepłą, ja jestem zimorod i co jak co ale spania musi być przytulne. może jakieś barwy natury w stylu afrykańskim, albo tapeta, ale wzory turkusowo brązowe, bo tak też mi się podoba. jak widzisz głowa mała na te oje pomysły, inspiracji milion na kompie, ale nie ma tej jednej jedynej ciągle szukam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 27.06.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 a co do tych szafek nocnych ja bym u siebie bardziej widziała tą małą komodę z 2 szufladami jakoś tak bardziej mnie przekonuje, a tapeta to ta 2 bardziej mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 27.06.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 o prostych łóżkach mowa, więc może beds-y (beds.pl czy jakoś tak) was zainteresują. nie pamiętam, czy w ofercie była biel (albo coś bielonego), ale skoro jeszcze nic nie postanowione, to napewno warto zajrzeć i z tego co pamiętam w sumie zapłaciłam jakieś 3 tyś za wszystko (stelarz, materac, wyrko, dostawa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 28.06.2011 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 a ładne te łóżka takie proste, jednak wolałabym zobaczyć na żywo przed zakupem , Ty widziałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts