klubow 21.02.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Witam, Mam zrobione półki z płyt GK, grubości ok.8cmNie sprawdziły się i chciałbym przerobić je na szafę, w związku z tym muszę je czymś obłożyć (od góry, frontu i spodu) Myślałem o płycie pilśniowej (białej, gładkiej z jednej strony) - tylko jak wykończyć narożniki ? Jakieś kątowniki np. aluminiowe ? Może jakieś inne pomysły ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 21.02.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Zacząć należy od tego co to znaczy, że się nie sprawdziły? To pomoże coś podpowiedzieć. Może lepiej użyć drewna? Może wystarczy pomalować odpowiednią farbą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klubow 21.02.2011 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Zacząć należy od tego co to znaczy, że się nie sprawdziły? To pomoże coś podpowiedzieć. Może lepiej użyć drewna? Może wystarczy pomalować odpowiednią farbą? Są dosyć mocno obciążone (książki), zaczęły się rysować, farba odpryskuje (były malowane lateksową). No i ścieranie kurzu jest problematyczne. Cała ściana jest z robiona w ten sposób, chcę to zamknąć drzwiami przesuwanymi i składować tam różne rzeczy (trochę książek, papiery, ubrania itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lataren 23.02.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Zrób foto i pogadamy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 24.02.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 No właśnie zrób foto będzie łatweij coś doradzić. Ja naprzykład mam dużą półkę z g/k pod TV obudowaną płytkami ceramicznymi. Dobrze się ściera kurze i jest trwałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dudi82 24.02.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Cała ściana jest z robiona w ten sposób, chcę to zamknąć drzwiami przesuwanymi i składować tam różne rzeczy (trochę książek, papiery, ubrania itp) To po co je czymkolwiek obkładać? Będą i tak zasłonięte drzwiami więc to że są porysowane chyba aż tak Ci przeszkadzać nie będzie? Najwyżej od góry na każdą połóż półkę z płyty 18mm i tyle.Okładanie wszystkich z każdej strony zabierze Ci w szafie sporo miejsca, czasu i kasy. A nie lepiej to rozebrać i w szafie zrobić normalne półki? Cenowo i czasowo pewnie wyjdzie podobnie jak obkładanie tego z każdej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts