Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 546
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://images35.fotosik.pl/1204/ba78151bd316f8e8gen.jpg

okno od łazienki to jest to okno po prawej stronie, gdzie wystaje tylko rożek?? czyli też powiększałeś łazienkę?? jeśli tak, to mogę wiedzieć o ile i w jaki sposób??

ja strasznie żałuję, że nie obniżyliśmy okna w kuchni i w kotłowni, podzielisz się info ile obniżyłeś to okienko w kuchni??

p.s jak mam usunąć zdjęcie to pisz od razu, chcieliśmy żebyś miał pogląd o co pytamy

http://images35.fotosik.pl/1204/ba78151bd316f8e8gen.jpg

okno od łazienki to jest to okno po prawej stronie, gdzie wystaje tylko rożek?? czyli też powiększałeś łazienkę?? jeśli tak, to mogę wiedzieć o ile i w jaki sposób??

ja strasznie żałuję, że nie obniżyliśmy okna w kuchni i w kotłowni, podzielisz się info ile obniżyłeś to okienko w kuchni??

p.s jak mam usunąć zdjęcie to pisz od razu, chcieliśmy żebyś miał pogląd o co pytamy

Tak okno z lazienki to ten rozek.Lazienke powiekszylem o ok 1m na szerokosc (nie ma komina od kominka ktory teraz jest przy schodach). Obnizenie okna w kotlowni nie jest potrzebne nawet zastanawiam sie czy nie lepiej bylo zmniejszyc je do min. W kuchni okno jest na wys 88 cm od posadzki czyli prawie rowno z blatem, widzialem zdj z taka wysokościa blatu w stosunku do okna fajnie to wyglada

no właśnie my dopiero potem, jak już dom został prawie zbudowany doszliśmy do wniosku, ze lepiej byłoby obniżyć okno w kuchni, teraz żałujemy.....

u nas przydałoby się obniżyć także okno w kotłowni, raz, że razem z obniżonym oknem w kuchni byłoby symetryczniej, a dwa-kotłownia jest ona zaniżona w stosunku do całości parteru.

A teraz mądrzy inwestorzy po szkodzie :bash:

Matko...kiedy u nas będzie taki stan jak u Ciebie...:(

Robiłeś jeszcze jakieś zmiany w środku??

no właśnie my dopiero potem, jak już dom został prawie zbudowany doszliśmy do wniosku, ze lepiej byłoby obniżyć okno w kuchni, teraz żałujemy.....

u nas przydałoby się obniżyć także okno w kotłowni, raz, że razem z obniżonym oknem w kuchni byłoby symetryczniej, a dwa-kotłownia jest ona zaniżona w stosunku do całości parteru.

A teraz mądrzy inwestorzy po szkodzie :bash:

Matko...kiedy u nas będzie taki stan jak u Ciebie...:(

Robiłeś jeszcze jakieś zmiany w środku??

Ja też obawiałem się o symetrie okien kotlownia kuchnia nic bardziej mylnego dodaje pazura calemu projektowi co do zmian oprócz kominka: brak chodów zabudowanych tylko wolne, lazienka na parterze powiekszona o ta szafe z projektu, wyrzucona scianka dzielaca salon I KUCHNIE - od strony sciany nośniej, okna ale o tym juz pisale, gore bez zmian tylko dodatkowe okno w laziece ii nieco wieksza lazienka. I CO NAJ ODBICIE LUSTRZANE

wizje są...liczne :D

a tak całkiem serio, będziemy szczęśliwi jak do wakacji dobijemy do takiego stanu jak Ty

wiem jakie schody, wiem jakie płytki, wiem jaki kominek-ale tylko wkład, obudowa jest jeszcze niesprecyzowana :p , wiem jak będzie wyglądał pokój na dole, wydaje mi się, że mam już wizję kuchni, łazienka na dole hmmmm tam już nie ma jak kombinować, bo jest tak mała, ale przestawiliśmy sanitariaty i zmieściliśmy bidet na dole, a góra to tylko wiem mniej więcej jak powinna wyglądać część łazienkowa,

taka marzy nam się wanna (jak fundusze pozwolą :p )

http://desmond.imageshack.us/Himg577/scaled.php?server=577&filename=wanna.jpg&res=medium

a reszta to na razie czeski film :p