tylor 31.10.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Hej Tylor, 70 km to niewiele, jeżeli znajdzie się czas moglibyśmy się spotkać na budowach i wymienić doświadczeniami. Chociaż mamy już powoli z górki z budową Twoja budowa znajduje się niedaleko Lubina? Moja jest między Szprotawą, a Żaganiem. Pozdrawiam Mariusztt hej hej Mariusztt, nasza SZK buduje sie w Osieku-wioseczka 4 km od Lubina- jesli masz ochotę nas odzwedzić- zapraszamy:)my tez możemy Cie odwiedzic:) pozdr Tylor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusztt 02.11.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 hej hej Mariusztt, nasza SZK buduje sie w Osieku-wioseczka 4 km od Lubina- jesli masz ochotę nas odzwedzić- zapraszamy:)my tez możemy Cie odwiedzic:) pozdr Tylor Hej Tylor, my także zapraszamy Was do nas. Super, że będziemy mogli wymienić się doświadczeniami. Budujemy SZK dokładnie w Małomicach między Żaganiem a Szprotawą. Podaję mojego maila, tam wymienimy się telefonami i umówimy się na spotkanie. [email protected] Pozdrawiam Mariusztt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anuula33 08.11.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Witam wszystkich , mam wielka prosbe odnosnie domu SZK jestem zaineteresowana tym projektem, prosze mi powiedziec jesli oczywiscie jest taka mozliwosc, ile kosztowalo was postawienie tego domu w stanie surowym zamknietym, Bede bardzo wdzieczna,wiem ze to u kazdego sa rozne sumy ale bede wiedziala mniej wiecej w przyb. jaki bedzie koszt, A i mam takze pytanie do panstwa z Piotrkowa Tryb. jesli takze moga napisac kwote ile do stanu zamknietego kosztowalo was postawienie wraz z materialem,i czy bylaby mozliwosc zobaczenia domku W piotrkowie .Napisze swoj adres amail, i poprosze o jakis kontakt.Dziekuje serdecznie i czekam na jakies info.Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anuula33 08.11.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 moj amail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok Sylwia 08.11.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Witam Pani Aniu Wysłałam informacje na poczte. Pozdrawiam.Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaPiotr 09.11.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Witam!Mnie także interesują te koszty.Mógłbym prosić o info : [email protected].Będę wdzięczny. Jestem na etapie zamykania stanu surowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soko_hh 10.11.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Witamy wszystkich ponownie po krótkiej przerwie,i u nas powoli zaczyna powracać dobry humor. Oj chyba będzie Wigilia już w nowym domu, ale lepiej nie krakać. Z zewnątrz dom prezentuje sie już nieźle, ale w środku jest jeszcze troche pracy. Poczekamy zobaczymy. W końcu jeszcze trochę czasu budowlańcom pozostało. Pozdrawiamy wszystkich życząc powodzenia w budowie http://forum.muratordom.pl/images/smilies/welcome.gifhttp://images50.fotosik.pl/1744/3320e60cf2fcf64dm.jpg http://images47.fotosik.pl/1629/270748af46db810em.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAISER 19.12.2012 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Witam! Na wstępie serdeczne podziękowania dla Pani Czapki za poświęcony czas. Byliśmy, oglądaliśmy - robi wrażenie:) Tylko te schody no nie ? wstawiam kilka zdjęć niedawno skończonego tematu z podświetleniem LED, u nas zrobimy tez coś takiego, tylko zabieg 90st. A może ktoś zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAISER 19.12.2012 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 reszta zdjęć. Do zrobienia tych schodów nie potrzebujemy żelbetowej ściany i konstrukcji na etapie murowania. Póki co jesteśmy posiadaczami pięknego garażu i fundamentów pod domek więc zdjęć z budowy nie wstawiam:) Jestem ciekaw jak tam postępy u Czapki Pozdrawiamy Krzysiek i Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czapkaa 20.12.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Hej hej, hej hej Umiecie zdołować ;( Żartuję, oczywiście. Z brakiem schodów już się pogodziłam, może kiedyś w innym życiu Z postępów to garaż skończony, kotłownia skończona, pralnia skończona, poddasze całe w płytach w 3/4 zagipsowane, łazienka dolna się kończy, do świąt BN podobno ma już być Następujący plan jest taki: - finalny szlif kominka (mam nadzieję, że już temat kominka zamkniemy ostatecznie, bo Pan kominkowy nas przeklnie, chyba 3 razy zmiana koncepcji ) - poddasze wygładzane - łazienka na górze - k-g kuchni - płytki kuchnia/salon/hol - panele w pokojach - zabudowa kuchni - zabudowa garderób i szaf - montaż ceramiki łazienkowej Ale jak to wszystko dalej pójdzie i jak pójdzie to nie mam pojęcia Pozdrawiamy wszystkich przyszłych mieszkańców Szczęśliwej Krainy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czapkaa 20.12.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 A zdjęcie jakieś wrzucę wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muflon25 25.12.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 witaj Kaiser, Bardzo podoba mi się Twoja propozycja schodów. Jestesmy na etapie tynków i powoli zbliżamy się do wylewek w naszej SzK stąd nasze gorączkowe przeglądanie wszelkich projektów schodów. Jesli możliwe prosze o info kto, gdzie i ewentualnie za ile podobne może zaproponować - podaję swój kontakt - [email protected] (z powodu wyjazdu odpowiem po 03.01.2013) pozdrawiam - czekam na info a jednocześnie życzę wszystkim sympatykom tego forum samych dobrych chwil w 2013 roku muflon25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAISER 27.12.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Witaj! Zdjęcia, które wstawiłem to realizacja mojej firmy. Wjedź sobie na stronę http://www.schodykaiser.pl , w galerii jest jest więcej podobnych schodów. Nasza Szk będzie rosła dopiero od kwietnia, więc niestety nie mam zdjęć z zamontowaną konstrukcją. Schody robimy w 3 etapach - konstrukcja w stanie surowym, przed lub bezpośrednio po tynkach, wkuwamy się w ścianę tylko na 5cm więc nie ma wielkiej ingerencji. Po montażu konstrukcji przyklejamy na nia płytę OSB i na czas wykończeniówki masz schody po których można spokojnie chodzić. Wyłożenia z drewna montujemy gdy już jest czysto czyli po montażu podłóg etc, potem balustrady. Wycenę do SzK wyślę Ci na maila w sobotę, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAISER 30.12.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 A Czapkaa chyba o czymś zapomniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok Sylwia 30.12.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Witak Kajser Bardzo podobają nam sie schody które umiesciłes na forum. Wybudowaliśmy SZK, i jestesmy na etapie kładzenia płytek w garazu. Dlatego zaczelismy pomalu interesowac sie schodami. Mam prośbe o podanie poczty ewentualnie nr telefonu. Mamy wybrane schody i chcielibyśmy z mezem sie zorientowac jaka mniej wiecej cena by byla takich scjhodów.Z góy dzieki za info. PozdrawiamSylwia Smok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaPiotr 31.12.2012 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Tak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAISER 02.01.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Witak Kajser Bardzo podobają nam sie schody które umiesciłes na forum. Wybudowaliśmy SZK, i jestesmy na etapie kładzenia płytek w garazu. Dlatego zaczelismy pomalu interesowac sie schodami. Mam prośbe o podanie poczty ewentualnie nr telefonu. Mamy wybrane schody i chcielibyśmy z mezem sie zorientowac jaka mniej wiecej cena by byla takich scjhodów. Z góy dzieki za info. Pozdrawiam Sylwia Smok Witajcie, [email protected] 784668664 jestem trochę w rozjazdach w tym tyg ale postaram się rzucić okiem, Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarinaM 02.01.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Witam, Od jakiegoś czasu szukam idealnego projektu domu m.in. z użytkowym poddaszem, 2-stanowiskowym garażem, oddzielnym pokojem na parterze. Szczęśliwa kraina (po niewielkich zmianach kosmetycznych) zawiera praktycznie wszystko czego oczekuję. Przeanalizowałam już wiele innych projektów mniejszych domów, ale zawsze czegoś mi w nich brakuje np. spiżarni, oddzielnego pokoju na parterze lub pomieszczenia gospodarczego itp. Ostatecznie po próbie dodania brakujących pomieszczeń okazuje się, ze wracam do punktu wyjścia tj. szczęśliwej krainy;) Czy ktoś z Państwa wybudował może szczęśliwą krainę (najlepiej w wielkopolsce) ? Jeśli bylibyście Państwo tak uprzejmi i pozwolili mi zobaczyć ten domek w rzeczywistości byłoby super? Za pomoc w podjęciu decyzji zrewanżuję się jeszcze zimną wódeczką weselną Serdecznie proszę o kontakt na [email protected]. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czapkaa 04.01.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 A Czapkaa chyba o czymś zapomniała nie zapomniała, nie zapomniała, tylko teraz w pracy gorący okres i wieczorami zastanawiam się czy to jest 6 rano czy 6 po południu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JuliaGreg 05.01.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Oto kilka zdjęć naszej Szczęśliwej Krainy <a href=http://images50.fotosik.pl/1806/1b9079dc022ccbfem.jpg' alt='1b9079dc022ccbfem.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts