czapkaa 04.09.2016 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 No nareszcie coś się zaczęło dziać w tym temacie My juz się wprowadziliśmy, masa pracy jeszcze została, ale już na swoim Wstawiam zdjęcia swoich schodów. Podwójnie "swoich" bo w moim domu i mojego wykonawstwa Będzie jeszcze balustrada, ale to za chwilę Pozdrawiam[ATTACH=CONFIG]366019[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]366020[/ATTACH] KAISER dawaj więcej zdjęć, jestem mega ciekawa jak się urządziliście, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benoking 27.09.2016 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Długo sie nie meldowałem, miszkamy oto kilka fotek szczęsliwej ze środka kuchnia fonirowana, beton na scianie mojej produkcji górę wykończymy zima byle mieskzamy na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benoking 27.09.2016 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigu456 03.10.2016 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Witamy. Czy jest ktos z tym projektem na podkarpaciu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuj_stach 18.01.2018 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 Witam szczęśliwych posiadaczy tego pięknego domu Również zdecydowaliśmy się na ten projekt i wszystko wskazuje na to, że go zakupimy. Mamy tylko prośbę do osób które wybudowały ten domek w Łodzi i okolicach czy były by tak miłe pokazać jak ten dom się prezentuje na żywo ewentualnie podesłać jakieś zdjęcia. Bardzo byśmy byli wdzięczni za taką możliwość. Z góry dziękujmy i liczymy na jakiś odzew w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Projekty Gotowe MURATOR 16.03.2018 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 Wszystkich zainteresowanych realizacją projektu M107 "Szczęśliwa kraina" zapraszamy do najnowszego miesięcznika Murator 04 ( 408 ) Kwiecień 2018. Znajdziecie tam Państwo historię budowy ze zdjęciami z realizacji oraz opowieścią właścicieli Pani Urszuli i Pana Leszka o tym jak powstawał dom i jakie decyzje podejmowane były zarówno na etapie adaptacji jak i budowy. Serdecznie zapraszamy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzessy 01.04.2019 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Witam szczęśliwych posiadaczy tego pięknego domu Również zdecydowaliśmy się na ten projekt i wszystko wskazuje na to, że go zakupimy. Mamy tylko prośbę do osób które wybudowały ten domek w Łodzi i okolicach czy były by tak miłe pokazać jak ten dom się prezentuje na żywo ewentualnie podesłać jakieś zdjęcia. Bardzo byśmy byli wdzięczni za taką możliwość. Z góry dziękujmy i liczymy na jakiś odzew w temacie. Witam,jestem z okolic Łodzi. Mieszkamy już 2 lata. Proszę podać adres mailowy to podeślę kilka zdjęć z realizacji i w razie czego podpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts