martylka12 22.02.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 (edytowane) Witam! mam problem z wyczyszczeniem drzwi garażowych. Poprzedni właściciele zostawili na bramie garażowej folie. :mad:W kilku miejscach folia się wykruszyła a teraz nie możemy jej niczym ściągnąć. Może ktoś miał podobny problem i udało się to usunąć. Proszę pomóżcie. Dziękuje Edytowane 22 Lutego 2011 przez martylka12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 22.02.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 W czyszczeniu? A gdzie jest ta brama? Jakby się skrzyknęło paru forowiczów to może i by wspólnie wyskubali.. A tak poważnie: podobno działają urządzenia czyszczące parą. Wpisz w wyszukiwarce "czyszczenie foli z okna" - to było wielokrotnie poruszane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 24.02.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 moze to taka mała brama że nazywa ja drzwiami:) parapety stalowe to maczają w wodzi ale co drzwi (brame) ściągniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bind 28.02.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Ojjj znam ten ból. Kiedyś zrywałem folię z okien PCV, której nie zdjęto przez 5 lat po założeniu. Folia się zwulkanizowała i jedyne co trochę pomogło to aceton. Myślę, że przyda Ci się podczas czyszczenia bramy garażowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dadus 28.02.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Ojjj znam ten ból. Kiedyś zrywałem folię z okien PCV, której nie zdjęto przez 5 lat po założeniu. Folia się zwulkanizowała i jedyne co trochę pomogło to aceton. Myślę, że przyda Ci się podczas czyszczenia bramy garażowej. Podobno ACETON "kocha" PCV... jak Synowa TESCIOWĄ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts