001tomek 13.04.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) No to jakiś zupełnie inny świat. Gdyby mi ktoś we Wrocławiu powiedział, że zrobi mi cem-wap za 19zł z materiałem, to w życiu bym go nie wziął bo bym pomyślał, że to jakiś partacz wykorzystujący ukraińskich pracowników za marne grosze i pracujący na kradzionych materiałach ale ta ekipa górali robiła pewnie tynki ręczne a nie maszynowe Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez 001tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 28.05.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Zdecydowaliśmy się na tynki CW ręczne z filcowaniem. Jednak materiał chcemy kupić sami, i chciałam się dowiedzieć, jak to u Was było z cenami za samą robociznę? Ktoś ostatnio się orientował w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tcsmile 06.06.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Witam, ja jestem świeżo po tynkach, jeszcze sobie schną... w szczecinie te firmy z którymi rozmawiałem o cem-wap mieściły się w zakresie to ok 23-28 zł. Ja mam właśnie cem-wap i jestem zadowolony.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 07.06.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 bo to juz nie o cene chodzi tylko o same tynki, cem-wap sa jednymi z najpraktyczniejszych i w przystepnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 10.06.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Zdecydowaliśmy się na tynki CW ręczne z filcowaniem. Jednak materiał chcemy kupić sami, i chciałam się dowiedzieć, jak to u Was było z cenami za samą robociznę? Ktoś ostatnio się orientował w tym temacie? Ja sie zdecydowalem na polecana ekipe, tynki cem-wap 17zl/m2 robocizna, material moj. Mialem tez oferty po 11zl/m2 ale nie stac mnie na takie "tanie" ekpy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 10.06.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 w szczecinie te firmy z którymi rozmawiałem o cem-wap mieściły się w zakresie to ok 23-28 zł. Ja mam właśnie cem-wap i jestem zadowolony. pozdrawiam To jest cena za robociznę z materiałem czy tylko robocizna? Na razie w Krakowie miałam oferty 20-25 zł/m2 (sama robocizna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz80 10.06.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 (edytowane) To jest cena za robociznę z materiałem czy tylko robocizna? Na razie w Krakowie miałam oferty 20-25 zł/m2 (sama robocizna). ...chcesz namiary na ekipę tynkarzy z Myślenic? Robili u mnie cem-wapienne maszynowo, gotowe pod malowanie, cena 23 zł/m2 (robocizna +materiał)....jak coś to pisz na prv Edytowane 10 Czerwca 2011 przez Łukasz80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 14.06.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Dzięki Łukasz, jak coś to będę pisała do Ciebie, ale chyba jesteśmy już zdecydowani na "naszą" ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tcsmile 14.07.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 To jest cena za robociznę z materiałem czy tylko robocizna? Na razie w Krakowie miałam oferty 20-25 zł/m2 (sama robocizna). wiem, że trochę późno ale może się jednak komuś jeszcze przyda. To są oczywiście ceny za całość (robocizna+materiał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stani1 24.02.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Ja zostawiłem listwy w garażu ogrzewanym w tynku wapiennym . Po miesiącu położyłem gładź a po następnych 3 dniach pomalowałem akrylem duluksa , tym lepszym. Po 2 tyg zauważyłem pęknięcia na farbie właśnie na listwach !! dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ares1 24.02.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 /// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts