jar.os 27.02.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 I dlaczemu? Nie pojmuję... bo to nie po Bożemu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 27.02.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 bo to nie po Bożemu??? To się dołącz i nie marudź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 27.02.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 To się dołącz i nie marudź! BAA ,żeby chciały !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 27.02.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 BAA ,żeby chciały !!!! Jak będą wiedziały, że je lubisz, to same zawołają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 27.02.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 tfuj , wszyscy jesteśmy obrzydliwcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 27.02.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 tfuj , wszyscy jesteśmy obrzydliwcy Eeee tam, wystarczy gatki zrzucić i jest luz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 27.02.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 i koniecznie światło zgasić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 27.02.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Każdy kto sprzeciwia się stosunkom homoseksualnym to zwyczajny homofob!!!! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 27.02.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 co by sąsiedzi nie widzieli:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 27.02.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Każdy kto sprzeciwia się stosunkom homoseksualnym to zwyczajny homofob!!!! ;-) To jak taki zwolennik jesteś sportów extremalnych to se sprowadż cygana albo murzyna na noc , albo obu na raz i z tyłka ci zostanie czarna dziura - będziesz zadowolony??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 27.02.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 To nie moje... na onecie znalazłem Ale nie bierz tego do siebie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 27.02.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 dobra ,dobra;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 27.02.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 i koniecznie światło zgasić Z dwiema panienkami??? A w życiu!!! Wiem, co piszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 27.02.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Z dwiema panienkami??? A w życiu!!! Wiem, co piszę!!! chyba ci zazdroszczę , jeżeli dobrze przeczytałem między wierszami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 27.02.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 niedawno na którymś wewontku pisałem o tym , byłem wtedy blisko , ale niestety trunki zrobiły swoje , a tak na marginesie to chyba napiecie się rozładowało???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 27.02.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 chyba ci zazdroszczę , jeżeli dobrze przeczytałem między wierszami Mogę Ci na PW dać linka... jeszcze tego nie ma, ale będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawos 02.03.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Co tu wiele mówić, kiedyś może rzeczywiści dyskryminowano ludzi bez powodu, jednak w obecnych czasach przeginamy w drugą stronę. Jeśli jakiemuś żydowi, cyganowi albo murzynowi stanie się coś ze strony Polaka media od razu robią aferę. Niestety kiedy jest odwrotnie nawet o tym nie napomkną. Mówić szczerze w moim mieście Cyganie robią w większości bydło, nie pracują, kradną, nie uczą się. Z ich dzieci też raczej nic dobrego nie wyrośnie. Obyśmy przez tą źle pojętą tolerancję nie mieli kiedyś problemów takich jakie ma Francja czy Anglia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Przecież nikt rozsądny tu nie pisał, że należy stosować inne prawo dla ludzi innej narodowości. Nie dyskryminować, ale też i nie robić z nich "świętych krów". Uważam, że można wyprosić z lokalu każdego, kto przekracza pewne normy (chociaż to bardzo płynna granica, bo np. czy wyrzucić rodzinę z dzieckiem, które biega między stolikami, czy nie?), ale nie za to, że jest inaczej ubrany, mówi w innym języku, czy po prostu nie podoba się właścicielowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 02.03.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Uważam, że można wyprosić z lokalu każdego, kto przekracza pewne normy (chociaż to bardzo płynna granica, bo np. czy wyrzucić rodzinę z dzieckiem, które biega między stolikami, czy nie?), ale nie za to, że jest inaczej ubrany, mówi w innym języku, czy po prostu nie podoba się właścicielowi. Sądzę, że to zdanie powinno zamknąć dyskusję . Czyż można się z nim nie zgodzić? K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 04.03.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Ja się nie zgadzam ,by zamknąć "dyskusie". Bo mi taki pomysł przyszedł do głowy w sprawie : "czy wyrzucić rodzinę z dzieckiem, które biega między stolikami, czy nie?" Nie nie wyrzucać całej rodziny - samego bachora ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts