makawel 08.03.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet http://img4.imageshack.us/img4/7702/mini316931.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 08.03.2011 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 makawelku- DZIĘKI WIELKIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 08.03.2011 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Renatko -te wszystkie mazidła ma wykonawca ,ale mi chodzi głównie o to jak mocno mogą być mokre ściany ,a może muszą być całkiem suche?.Teraz mamy piękną pogodę(by się nie schrzaniła),lód wyrzucony to i ściany będą schły szybciej.A jak tam u Was prace przy domku-posuwają się do przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 08.03.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 U nas mazieli w maju też były mokre bo wiemy jaki mieliśmy maj .U nas prace do przodu układamy styro pod wylewki .Mam nadzieję ,że jeszcze w tym mc je zrobimy .Kupiliśmy płyty do zabudowy poddasza oraz płytki na ściany do dzieciowej łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 08.03.2011 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Twoje dzieciaczki Reniu będą miały swoją łazienkę ?-no to super domek będziecie mieli :D"francja elegancja"U nas bloczki nie dość że mokre to jeszcze dołem gdzieniegdzie zmarznięte bo lód tak trzyma że nie idzie go skuć.Zmarznięta też jest ta ziemia która została w środku i ciekawe kiedy to puści by móc zasypać fundamenty i zalać płytę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 08.03.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Tak będą miały swoją na górze .My mamy swoją przy sypialni wygospodarowaną z połowy garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 08.03.2011 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Reniu a czemu nie założysz swojego dziennika -pokazałabyś nam wszystkim jak wygląda Wasz domek bardzo jestem ciekawa waszych poczynań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 12.03.2011 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Reniu a co tam u Was słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 13.03.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Reniu a czemu nie założysz swojego dziennika -pokazałabyś nam wszystkim jak wygląda Wasz domek bardzo jestem ciekawa waszych poczynań A nie wiem jakoś tak wyszło teraz to tylko chyba jak się wykańczamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 13.03.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Reniu a co tam u Was słychać? A u nas pracowicie ,układamy styro pod wylewki ja wczoraj ułożyłam w jadalni + salon 5+ 10 cm 28 m i naszą sypialnię 20 m ,mąż był w szoku ile zrobiłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 14.03.2011 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 A nie wiem jakoś tak wyszło teraz to tylko chyba jak się wykańczamy. A może się dasz namówić na dziennik:yes: Jestem bardo ciekawa jak wygląda Twój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 14.03.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Witam! Trzymam kciuki żeby udało wam się zmieścić w założonej kwocie projekt prosty więc powinno się udać! też z niecierpliwością wypatrywałam wiosny A jakie materiały macie już zakupione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 14.03.2011 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 A u nas pracowicie ,układamy styro pod wylewki ja wczoraj ułożyłam w jadalni + salon 5+ 10 cm 28 m i naszą sypialnię 20 m ,mąż był w szoku ile zrobiłam . To ty bardo pracowita jesteś! Reniu a w waszych stronach ile biorą za wylewki? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 14.03.2011 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Witaj msdracula!-trzymaj mocno kciuki:D Mamy kupione pustaki na ściany zewnętrzne,strop,komin,dachówkę i trochę wyposażenia do domku Wyczytałam w Twoim dzienniku że nadal nie macie PnB-co jest przyczyną tego?Zrobiła się piękna pogoda ,więc można ruszać z budową. pozdarwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 14.03.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 to już całkiem sporo super! a u nas przestój bo architekt się rozleniwił mąż go męczy telefonami, już nam posadowił domek na mapce, teraz ma isć pomierzyć na działce jak to wszystko wygląda i czy funadamenty mogą zostać tak jak są w projekcie. Tylko ciągle się nie może do nas wybrać najpierw mu przeszkadzała zima, ciekawe co teraz wymyśli a jakie wyposażenie pokupiłaś? jak ja nie mogę się doczekać takich zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 14.03.2011 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 To ja by temu architektowi podziękowała jak nie ma czasu dla Was:mad:.Chyba że Wam się nie spieszy.Mój arch.dostał papiery pod koniec lipca a 13 sierpnia złożył papiery na pozwolenie-wiedział że nam zależy na czasie.A i ja miałam robione od razu projekty przyłączy i szamba.Co do zakupów to poczytaj w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 14.03.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Tylko właśnie za bardzo go nie poganialiśmy...ale teraz musimy go przycisnąć na czasie za bardzo też nam nie zależy, bo w tym roku raczej tylko piwnica powstanie...no ale już bym chciała, żeby to było jak najszybciej. Będę wtedy cieszyć oko kawałkiem własnego muru idę czytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 14.03.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 To ty bardo pracowita jesteś! Reniu a w waszych stronach ile biorą za wylewki? pozdrawiam U mnie 11- 12 zł z miksokreta lub ręczne 13-18 zł my będziemy płacić 10 zł bo sami rozkładamy styropian . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 14.03.2011 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 To cena taka jak u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 15.03.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Dziś kolejny ładny dzień ,będzie mało pracowity ,bo mąż na 14 do pracy ale byliśmy 2 godz na budowie posprzątałam styropiany tak ,żeby można było położyć folie aluminiową ,pochodziłam w koło domu i się ucieszyłam kwitną mi 3 krokusiki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts