Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LK&506-czy uda się wybudować za 280tyś.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 105
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Renatko -te wszystkie mazidła ma wykonawca ,ale mi chodzi głównie o to jak mocno mogą być mokre ściany ,a może muszą być całkiem suche?:(.Teraz mamy piękną pogodę(by się nie schrzaniła),lód wyrzucony to i ściany będą schły szybciej.A jak tam u Was prace przy domku-posuwają się do przodu?

Twoje dzieciaczki Reniu będą miały swoją łazienkę ?-no to super domek będziecie mieli :D"francja elegancja"

U nas bloczki nie dość że mokre to jeszcze dołem gdzieniegdzie zmarznięte bo lód tak trzyma że nie idzie go skuć.Zmarznięta też jest ta ziemia która została w środku i ciekawe kiedy to puści by móc zasypać fundamenty i zalać płytę.

Witaj msdracula!-trzymaj mocno kciuki:D Mamy kupione pustaki na ściany zewnętrzne,strop,komin,dachówkę i trochę wyposażenia do domku :D

Wyczytałam w Twoim dzienniku że nadal nie macie PnB-co jest przyczyną tego?Zrobiła się piękna pogoda ,więc można ruszać z budową.

pozdarwiam

to już całkiem sporo :) super! a u nas przestój bo architekt się rozleniwił :mad: mąż go męczy telefonami, już nam posadowił domek na mapce, teraz ma isć pomierzyć na działce jak to wszystko wygląda i czy funadamenty mogą zostać tak jak są w projekcie. Tylko ciągle się nie może do nas wybrać :mad: najpierw mu przeszkadzała zima, ciekawe co teraz wymyśli :o

a jakie wyposażenie pokupiłaś? jak ja nie mogę się doczekać takich zakupów :D

To ja by temu architektowi podziękowała jak nie ma czasu dla Was:mad:.Chyba że Wam się nie spieszy.Mój arch.dostał papiery pod koniec lipca a 13 sierpnia złożył papiery na pozwolenie-wiedział że nam zależy na czasie.A i ja miałam robione od razu projekty przyłączy i szamba.Co do zakupów to poczytaj w dzienniku.