ulciam 29.03.2011 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Cześć Renatko! co słychać u Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 05.04.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 A u nas do d..y padł nam samochód koszt naprawy ok 6 stów .Wylewki będziemy wylewać w tym tygodniu mieliśmy dziś pan wczoraj zadzwonił czy może być u nas jutro zamiast czwartku mąż się zgodził bo miał tylko zrobić kanalizację w naszej łazienkę i sprawdzić szczelność w podłogówce ale padło autko i,łożysko w skrzyni biegów ,kanalizację zrobił ale szczelnośći podłogówki się nie udało sprawdzić .Jak pech to pech . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 06.04.2011 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 To może założymy klub pechowców?-ja mam od początku roku pod górkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 06.04.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Aż tak źle to nie jest tylko zawsze w złym czasie .Mąż autko dostarczył mechanikowi denerwują mnie te koszt dodatkowe teraz ,wyleki i początek maja komunia synka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 06.04.2011 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 ...to ja miałam dokładnie rok temu -popsuło mi się moje auto(jechałam i przeskoczył rozrząd ,rozpieprzył wszystko-disel)mąż holował mnie swoim autem i w pewnym momencie szarpnął i zrobiło się to samo w drugim aucie(benzyna) w jednej chwili zostaliśmy bez auta(mając dwa w domu).Za miesiąc komunie syna, załatwianie masy spraw związanych z kupnem działki-nic tylko strzelić sobie e łeb!.Jakoś to przetrwałam ,ale ile łez wylałam ,dodam tylko ,iż koszt naprawy dwóch aut tylko 12 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondynka_z_taczka 06.04.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 12 tys????????? to nie lepiej kupić jakieś autko zastępcze za 2-3 tys? ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 06.04.2011 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 (edytowane) witam nową koleżankę! tak 12 tyś.(2 auta)-w moim był kompletny silnik do remontu wtryski,pompa itd.Musiałam naprawić bo co miałabym z nimi zrobić jak stan aut ogólny był b.dobry-karoseria,wnętrze.Teraz mam autka perfekt zrobione bo mąż naprawiał sam i wiem że szybko ich nie sprzedam. Edytowane 6 Kwietnia 2011 przez ulciam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondynka_z_taczka 06.04.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Ulciam, ja jeżdżę malutki deawoo tico.. które samo kosztowało 1500 zł ;P dlatego takie kwoty wywołują u mnie szok, hihihihi pozdrawiam i życzę jak najmniej takich wydatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 06.04.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Uf w piątek od 8 lejemy wylewki jupi ,będzie prawie można mieszkać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 07.04.2011 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 blondynka_z_taczką-ja wiem,że cena powalająca też myślałam o sprzedaży ale co decyzja zapadła że naprawiamy .A tak w ogóle to auto to zostało zakupione miesiąc wcześniej za kwotę 14tyś. Renatamama3-gratuluję ,ja też bym już tak chciała:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 09.04.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 U mnie po wyleweczkach wyszło fajnie prawie można mieszkać no kilka dni ,żeby dobrze związało teraz to prawdziwy dom chodź ubogi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 13.04.2011 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Ubogi ,ale Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 03.05.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 witam wszystkich:) buduję podobny prosty domek:)tylko nie taki mały-okazało się że ma 200metrów po podłogach, ale za 280 tyś napewno uda nam się zamieszkać więc wam też:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 04.05.2011 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 ann i pawel-aż 200 metrów? to wielki domu Wam wyszedł i mówisz ,że 280tys.Wam starczy?a na jaki stan tzn.deweloperski czy pod klucz? pozdrawiam i zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 06.05.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 za 220 będziemy mieli deweloperski, teraz wydaliśmy coś koło 180-mamy dach, okna, tynki,elektrykę, hydraulikę-bez pieca,wliczone są wylewki-jutro zalewają (licząc od notariusza, projektu itd-bez działki), więc za 280 myślę, że będziemy mieszkać na dole-z kuchnią i łazienką...czy się uda-zobaczymy, w tych 200metrach podłóg jest też garaż-40m więc przy wykończeniówce nie uwzględniam go w kosztach-na razie nie planuję tam kafli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 07.05.2011 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Aż Wam zazdroszczę kwoty jaką uzyskaliście za stan deweloperski.Ciekawa jestem ile ja już wydałam,ale muszę jeszcze poczekać ,aż się rozliczę z wykonawcą.Czy dużo pracy wykonywaliście sami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 08.05.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 planujemy teraz parę rzeczy zrobić sami...jak narazie rozlożyliśmy styropian pod wylewki no i cała organizacja ekip, materiałów itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 11.05.2011 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 ...czyli wszystko robiły ekipy.U mnie wygląda podobnie ;ja zgrywam ekipy i po części zamawiam materiał(raz zamawia wykonawca a raz ja-zależy jak leży:)).Mam takie chwile, że mówię sobie spoko,damy radę wystarczy kaski, a nie raz złapie mnie straszny dołek ,zaczynam myśleć i aż się trzęsę ze strachu że jej zabraknie.Już nie długo się o karze jak wylądujemy z pieniędzmi.Najgorsze jest to że więcej ich nie będę miała bo kredytu nie dostaniemy a i zarobki nie są wielkie by móc z nich jeszcze odłożyć większą kwotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 13.05.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Hej.Jak tam pogoda nam dopisuje My nawozimy na drogę i podjazdy kamień .Ja zbieram wyceny .Wyceniam schody ,znalazłam kafle do salonu ,jadalni i kuchni w 2 gatunku ale są ok woodasticki orcha te duże ala dechy .Wybrałam drzwi wewnętrzne muszę je jeszcze oglądnąć są to drzwi sosnowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 13.05.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Ulciam a komina nie dokończy wam murarz? Kiedy kryjecie dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts