bastan 23.02.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Witam... Jako, że jestem niepoprawnym optymistą tutaj można mnie sprowadzać na ziemie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastan 23.02.2011 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 dodałem sygnaturkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.02.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 OPTYMIŚCI MILE WIDZIANI !!!!! Witam nowego budowniczego swojego wymarzonego domku !!!! Pozdrawiam i będę kibicować !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 23.02.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Trzymam kciuki, żeby Wam się plany zrealizowały. Bardzo mi się Wasz pomysł, jesli tylko ma się zgodną rodzinę to musi się udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastan 23.02.2011 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Trzymam kciuki, żeby Wam się plany zrealizowały. Bardzo mi się Wasz pomysł, jesli tylko ma się zgodną rodzinę to musi się udać Rodzinę mamy bardzo zgodną. Żona dogadała się z moją mamą, że kupią sobie po jednej dużej miotle i będą się ganiały po podwórku przed domem (albo będą na nich latały ale ta kwestia nie została jeszcze do końca rozstrzygnięta ) Ja z moim ojcem w nocy się budzimy i ja grodzę działkę a on non stop kładzie kable. Także bakcyl jest potężny. Byle zdrowie dopisało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.02.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Powodzenia życzę i cierpliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.03.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Kciuki trzymam i czekam na pierwsze relacje z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagasz 13.04.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Gratuluję odwagi! taka zmiana! widać, że jesteście lokalni patrioci:) będę śledzić i kibicować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 05.07.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Do odważnych świat należy, oby Wasze marzenia jak najszybciej się spełniły Jak na razie idziecie jak burza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchew 16.08.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcela_a 16.08.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 hej Bastan,no to piekne zmiany u Was. Fajnie tak sobie odwrócic zycie do góry nogami! bedzie dobrze! pozdrawiam i trzymam kciuki! wyglada pieknie. A jak szybko Wam idzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastan 16.08.2011 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 hej Bastan, no to piekne zmiany u Was. Fajnie tak sobie odwrócic zycie do góry nogami! bedzie dobrze! pozdrawiam i trzymam kciuki! wyglada pieknie. A jak szybko Wam idzie! He he Dzięki za słowa otuchy Za trzy tygodnie powinniśmy mieś dach przykryty razem z oknami. W tym roku ocieplimy jeszcze piwnicę i ścianki działowe na poddaszu. Ze śląska planujemy się wyprowadzić w lutym 2012r. Prace wewnątrz domu ruszą w marcu 2012r Grunt to pozytywne myślenie... Narazie wszystko nam sprzyja. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 17.08.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Witam w Wielkopolsce! Pozdrawiam i powodzenia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts