bogut 23.02.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Nie mam na razie kasy na kostkę przed domem więc wysypałem tłuczeń żeby nie grzęznąć po deszczu w błocie. Nie wyglada to najgorzej, ale zapewne ładniej by było gdyby zrobic jakieś obramowania do tego (kształt nie jest regularny). Boję się jednak, że krawężniki, które są dosyć spore i szerokie popsują efekt i, że lepiej byłoby dac coś delikatniejszego co podkresli kształt a nie pozwoli rozchodzic się kamieniom. macie może jakies propozycje?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 24.02.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Ale są przecież takie wąskie krawężniki, może pójść w tym kierunku. Szybko, sprawnie, nie wiem tylko jak cenowo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 24.02.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Krawężnik można zrobić z kostek granitowych rozmiar 8x11 lub z łupanych krawężników granitowych 40x10x20. Można inaczej, ale to najczęściej stosowane rozwiązania. Na mojej stronce moża obejrzeć wizualizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaz1719505673 09.03.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Z kostki 8/11 takie obrzeże wyjdzie ci najtaniej , z jednej tony można ułożyć około 40mb obrzeża . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Okiren 11.03.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 są też obrzeża plastikowe http://www.ekobord.pl/galeria, nie wiem jednak jak się sprawują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 12.03.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 plastiki nie nadają się do granitu bo przedłużają robotę i nie dolegają do kostek. Efekt kiepski. Do bruku betonowego ok. Najczęściej zwykla obmurówka jest najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts