Klesia 18.04.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 No właśnie, niby nie ma kryzysu...a jednak źle się dzieje. Mój los rozstrzygnie się do końca maja, ehhhh... To nie będą fajne święta.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.04.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Ostatnio dzwoniłam do koleżanki handluje bielizną i mówi ,ze klapa nawet przed świętami w tamtym roku czy 2 lata temu miała utargi po 500 do 1000 zł za 4-5 godzin pracy a teraz 100-200 zł .Więc kryzys chyba zaczyna być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 18.04.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 ulciam super już macie strop ale poślizg to niezły gruchy miały! Ale dobrze że nie zmarnowaliście czasu i są ławy pod taras A o czerwonej twarzy nic mi nie mów! Ja nie mam uczulenia na słońce-wręcz przeciwnie ale moja gęba wygląda mniej więcej jak panów spod sklepu ale za to na solarium nie muszę wydawać pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 20.04.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Witajcie dziewczyny! Kryzys do Polski dotarł jesienią i jest coraz gorzej.Ludzie idąc do sklepu na zakupy ,kupują tylko rzeczy potrzebne do przeżycia-zero przyjemności:bash: netka-ale ubawiłaś mnie tym hasłem"wręcz przeciwnie ale moja gęba wygląda mniej więcej jak panów spod sklepu " i ja też tak wyglądałam.Z tego stropu też się cieszyłam ,ale za to mieliśmy pracowitą niedzielę palmową bo trzeba było go polewać klesiu-święta będą do bani:bash: msdracula-cios prosto w serce:cry:. Renata-szwagra kryzys dopadł już dawno:roll:(kilka lat wstecz)-ciągle mu zle , ciągle małe obroty -ach szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 21.04.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Ulcaiam to może mąż w nowym domku swój warsztacik założy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 22.04.2011 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Myślimy o swojej działalności,byliśmy się pytać w urzędzie pracy o dotację na założenie swojej działalności ale niestety pieniędzy brak:offtopic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 22.04.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 23.04.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 ulciam życzę Tobie i Twojej rodzinie wesołych i pogodnych Świąt no i jak najszybszej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 24.04.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 http://images39.fotosik.pl/816/82012615b15d11e9.jpg Smacznego jajka ,mokrego dyngusa ,szybiej przeprowadzki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 24.04.2011 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 (edytowane) Renatamama,netko,Zbigniewie-dziękuję bardzo.Ja też życzę Wam ZDROWYCH ,SPOKOJNYCH I RODZINNYCH ŚWIĄT,oraz samych ciepłych i pomyślnych dni na budowie. Edytowane 25 Kwietnia 2011 przez ulciam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 24.04.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Droga ULO!!Życzę całej Twojej rodzince wspanałych, rodzinnych Świąt wielkiej Nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 26.04.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Ale ze mnie gapa...zapomniałam o życzeniach Na dotację się niestety spóźniliście bo przeważnie do kwietnia rozdzielają kasę... Ale trzymam kciuki, jakm ąż ma fach w ręku to sam sobie poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 26.04.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 (edytowane) Doczytałem, że murujecie ściany szczytowe. Przypominam żeby murować tylko do wysokości dołu krokwi nie do góry krokwi. Tam robi się później mostek cieplny do pomieszczeń poddasza. Coś inwestorka nie nadąża ze zdjęciami . Pozdrawiam ps. Co to prowadzisz dwa komentarze do dziennika. Edytowane 26 Kwietnia 2011 przez Zbigniew100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 26.04.2011 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Zbigniewie-no fakt nie nadążam ze zdjęciami .A o jakie drugie komentarze do dziennika Ci chodzi? msdacula-tak pieniądze na rozpoczęcie działalności się skończyły,co zrobić jak pech to pech:bash:.Mąż poszedł dziś do pracy ,ale cały czas szukamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 27.04.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Trzymam kciuki oj, mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 28.04.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Ależ pędzicie, u nas najwcześniej dekarze wejdą w połowie maja. Ja też jestem ciekawa, jak zestawienie kosztów, bo u nas kasa schodzi jak szalona, niedługo będziemy występować po kolejną transzę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 28.04.2011 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 (edytowane) Witaj Archi-trzymaj mocno,ja za Ciebie też trzymam;) Klesiu!-pędzimy,pędzimy właśnie cieśla ustawia więzbę.:)myślę że zestawienie kosztów niedługo zrobię.Dzisiaj otrzymałam fakturę za materiał. Edytowane 28 Kwietnia 2011 przez ulciam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.04.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Po cichutku podglądam postępy. Pięknie się więźba prezentuje! Gratuluję konsekwencji w pracach pomimo wszystkich przeciwności. Jak wiadomo, kobieta potrafi wziąć naprawdę wiele (czasami nawet za dużo) na swoje barki i sobie poradzi:). Życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 29.04.2011 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Witaj agalind!zapraszam częściej do podglądania :)tak, to prawda kobieta potrafi dużo zdziałać jak tylko zechce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piterek_Wołomin 29.04.2011 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 No proszę nie zaglądałem kilka dni a tu już prawie dom gotowy. Szkoda, że ja do tego etapu mam jeszcze daleko, jak nie święta to weekendy majowe, robota jakoś stoi w miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts