Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE -Nasz "ELKAŚ"-LK&506

Recommended Posts

• Odpowiedzi 460
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ulciam super już macie strop :cool: ale poślizg to niezły gruchy miały! Ale dobrze że nie zmarnowaliście czasu i są ławy pod taras :) A o czerwonej twarzy nic mi nie mów! Ja nie mam uczulenia na słońce-wręcz przeciwnie ale moja gęba wygląda mniej więcej jak panów spod sklepu :lol2: ale za to na solarium nie muszę wydawać :)

pozdrowienia

Witajcie dziewczyny!

Kryzys do Polski dotarł jesienią i jest coraz gorzej.Ludzie idąc do sklepu na zakupy ,kupują tylko rzeczy potrzebne do przeżycia-zero przyjemności:bash:

netka-ale ubawiłaś mnie tym hasłem"wręcz przeciwnie ale moja gęba wygląda mniej więcej jak panów spod sklepu " i ja też tak wyglądałam.Z tego stropu też się cieszyłam ,ale za to mieliśmy pracowitą niedzielę palmową bo trzeba było go polewać:cool:

klesiu-święta będą do bani:bash:

msdracula-cios prosto w serce:cry:.

Renata-szwagra kryzys dopadł już dawno:roll:(kilka lat wstecz)-ciągle mu zle , ciągle małe obroty -ach szkoda gadać:bash:

Doczytałem, że murujecie ściany szczytowe.

Przypominam żeby murować tylko do wysokości dołu krokwi nie do góry krokwi.

Tam robi się później mostek cieplny do pomieszczeń poddasza.

Coś inwestorka nie nadąża ze zdjęciami .:lol2:

Pozdrawiam

ps.

Co to prowadzisz dwa komentarze do dziennika. :o

Edytowane przez Zbigniew100