kimklb 17.07.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Tak, tam jest budynek gospodarczy z dorobioną wiatą, szkoda że nie weszłaś z góry piękne widoki, trzeba było zwiedzać śmiało:), może uda nam się kiedyś spotkać w każdym razie ja zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 20.07.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Czekam z niecierpliwością na zdjęcia. Wszystko idzie zgodnie z planem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 20.07.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Dziękuję Ulciu za pokazanie swojego domku, allle Ci zazdroszczę że już tyle za Tobą Trzymam kciuki żebyś wyrobiła się do końca sierpnia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 20.07.2011 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Cześć dziewczyny:) ! Klesiu- wszystko idzie zgodnie z planem tylko ja już nie mam siły Kim-przepraszam że nie miałam dzisiaj dużo czasu dla Was ,ale sama widziałaś jaki zrobili mi młyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 20.07.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Ale Ulu nie przejmuj się:) my też gnaliśmy prosto od Zalesińskiego bo oddawaliśmy farbę na podbitkę bo mi się kolor odwidział ma ściągnąć inny a co:) i to ja przepraszam, że tak się Tobie zwaliliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 20.07.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Ulu, czy możesz sprawdzić jaką masz farbę na podbitkę??? będę baaaardzo wdzięczna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 20.07.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Ulu, czy możesz sprawdzić jaką masz farbę na podbitkę??? będę baaaardzo wdzięczna:) napisałam, u Ciebie w koment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 21.07.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Ulcia a ja walcze z malowaniem ,wymalowałam już 2 pokoje chłopaków ,dziś kończe u córy 2 warstwe zagruntuje podłogi i jak mąż wróci to będzie można kłaść panele .Tak sobie uświadomiłam ostatno ,że najbardziej boję się przeprowadzki przewożenia tego wszystkiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.07.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 o tak, przeprowadzka to jakiś koszmar będzieniby części rzeczy już nie zabieramy ale same bambetle dzieciaków przerażająmy liczymy że mężowi udostępnią samochód służbowy i że może kolega przyjedzie dostawczym firmowym i jakoś to będzie ale tych kursów trzeba będzie sporo zrobićmam mocne postanowienie że przy porządkach bożonarodzeniowych wyzbędę się już części gratów a przy wielkanocnych dokonają się ostatecznie czystki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.07.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Dziewczyno, ale ty pędzisz!!!! Przeprowadzka tuż, tuż. Super, cieszę się z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 23.07.2011 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Tak pędzimy:) bo przeprowadzka już tuż,tuż.Reniu ja też się jej boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 25.07.2011 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Pumpaluna -a gdzie Twój dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.07.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 nie ma i nie będzie gościnnie będę Wam kibicowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.07.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Ty chyba naprawdę dużo działasz, bo żadnych zdjęć w dzienniczku, czyli rozumiem, że czasu brak, ale mam nadzieję, że nadrobisz to z nawiązką Finiszuj wytrwale, bo czeka piękna nagroda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.07.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 wracając do tematu tynków sprzed kilku tygodni, ostatecznie będziemy mieli jednak cementowo-gipsowe ; mają być bezpieczniejsze zimą w nieogrzewanym domuwykonawca powiedział, że pójdzie jakiś drobniejszy kamyk (czy coś takiego) i wtedy jeśli nam się spodoba to nie będzie potrzeby kładzenia gładzi tylko wystarczy przetarcie twardą szczotką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 28.07.2011 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Ardea-to co dam radę zrobić to robię a do domu wracam około 20 i już siły nie mam na dziennik.Nieraz coś maznę na szybkiego.Pumpaluna-tynki chyba cementowo-wapienne a nie gipsowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.07.2011 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 tfu, masz racje - chodziło mi o to że mieliśmy brać gipsowe a zrezygnowaliśmy na rzecz cementowo-wapiennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 29.07.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Wreszcie zdjęcia, hurra. Już się nie mogłam doczekać. Fajnie wyszły te łazienki, jakie płytki będą na podłodze? ALe macie zwariowany czas na budowie, ale w sumie i tak Wam zazdroszczę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 29.07.2011 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 (edytowane) Są to płytki firmy cersanit Rosaria i Santia a na podłodze będą tej samej firmy i tak na dół pomarańcz a na górę te ciemne (to jest popiel połączony z brązem) Edytowane 29 Lipca 2011 przez ulciam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 29.07.2011 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 To są nowe wzory cersanitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts