Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE -Nasz "ELKAŚ"-LK&506

Recommended Posts

• Odpowiedzi 460
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Netka-cena skrzydła od 320-370 zł+cena ościeżnicy (a tu w zależności jaki gruby mur).Jeśli chodzi o system przesuwny to cena jest 380zł+cena skrzydła.Dziewczyny tu macie adres strony vascohttp://www.drzwivasco.pl/

Reniu-a nie odbiorą budynku bez ocieplenia?:jawdrop:Ja po niedzieli chcę składać papiery na odbiór.

Kim-teraz tylko malowanie a i wałek dodatkowy się znajdzie;)

Edytowane przez ulciam

Ulciam tak bo jeśli nie będziesz miała to odbiór częściowy dostaniesz .Musisz mieć certfikta cieplny a do tego ocieplenie potrzebne .Jak w projekcje masz ocieplenie typu styro to musisz mieć przecież musisz wykonać pomiary powykonawcze przez geodete i wszystko musi się zgadzać jak w projekcje potwierdzone ewentualne zmiany przez kierownika acha i balustrady w domu i na balkonach .

Netka ale za 600 z ościeżnicą to chyba tylko te typu plaster miodu?

mi się dużo bardziej niż sempre podobają sempre lux ale to już prawie 2tys drożej na całym domu więc zbastuję, chyba że na czymś innym zaoszczędzę

rozwaliłaś mnie z tymi wymaganiami do odbioru, jak sobie pomyślę że na górny taras potrzebuję mieć 21m barierki plus na schody chyba 8 to aż mi się niedobrze robi; półśrodków już nie chcemy bo to podwójne wydawanie kasy tylko, trzeba będzie zacisnąć pasa, chyba moje wymarzone meble kuchenne właśnie się rozpływają na rzecz innych akceptowalnych

ulciam napisz coś więcej o tym odbiorze i ociepleniu, bo ta sprawa mnie interesuje. Ciekawe jak tam prace u Was, ale chyba trzeba się uzbroić w cierpliwość i poczekać na zdjęcia do przeprowadzki. Kiedy nastąpi "godzina zero"?

netka a masz już jakieś drzwi na oku?

pumpaluna ja właśnie zamówiłam sztachetki rzeźbione na balkon, zrobimy to samodzielnie, dzięki temu ciut więcej zostanie na kuchnię.

ja sztachetki ale takie zwykłe chcę na ogrodzenie, nie lubię wszelkich wycięć tralek czy 'laleczek' w kutych ogrodzeniach, na balkon chcę poprzecznie położone dechy w kolorze złotego dębu zabejcowane/pomalowane, cos podobnego jak TO tylko moze szersze te deski i nie koniecznie takie regularne a moze ciut bardziej krzywo obrobione :) dla mnie im prościej tym lepiej, hołduję minimalizmowi :)