agalind 11.08.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Dzięki za namiary na KMT (już kupiłam) i za podsunięcie strategii zakupowej:) Chyba mnie coś ominęło? Jakieś szczegóły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.08.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Nie pamiętasz jak ulciam, polowała na promocje jeszcze na długo przed SSZ? Porównywała ceny, gromadziła wszystkie sprzęty i gdy przyszło do urządzania poszło jak z płatka:) Tylko do takich działań trzeba mieć całkowitą koncepcję wnętrz, czyli mam co robić w jesienne wieczory;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 11.08.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Wow!!!! Ale się pozmieniało!!!! SUPER I GRATULUJĘ!!!!Bardzo podobają mi się schody i baierka, jak będziesz miała chwile proszę Cię napisz kto to tak pięknie robi w naszej okolicy i oczywiście ile ta przyjemność kosztujepozdrawiam i trzymajcie się na tym finiszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 11.08.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Witam! Sama nie wiem co komplementować, więc wybieram ...... podjazd, chodnik no oczywiście schody przed domem. Po prostu miodzio.Gratuluję zbliżającej sie przeprowadzki. Gonię Cię... wkrótce kolej na mnie { pażdziernik}.Pozdrawiam i trochę oddechu życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.08.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 my też będziemy sami malowali, raczej odpuścimy duluxa bo w tym mieszkaniu bardzo nas zawiódł chociaż u mamy odcienie brudnej bieli wyszły rewelacyjnie. Za to dekoral (ja sprawdzałam) i magnat (sprawdzała kuzynka i koleżanka) są jak najbardziej ok. Mieliśmy też malowane pokoje śnieżką, dobrze się maluje, ładne kolory tylko... no niestety jej zmywalność to tylko na etykiecie Beckers'a znajomi mieli gotowca a innego z mieszalnika i mówią że ten zapuszkowany jest nic nie warty no a ten mieszany niestety drożyzna. U nas najbardziej polecają tikkurilę ale też cena zwala z nóg przy dużych metrażach. Koleżanka która niedawno miała remont domu mówi że na same farby 4tys wydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 12.08.2011 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 pumpaluna-zaraz jadę do nadzoru budowlanego po papiery to się dowiem wszystkiego ,ale przy składaniu ich pani powiedziała ,że jeśli będzie brakować jakiś papierków to zadzwonią a jeśli nie to po odbiór ich zaprasza w piątek . Ten tynk na podstopnicach to gotowa masa i wyszło nam wiaderko które kosztowało 100 zł .Według mnie dobre rozwiązanie bo się nie brudzi ,można myć a nawet szorować. Ardea-już marzę o tej kawie a przede wszystkim o tej ciszy(w momencie jak pociąg nie jedzie ). Jeśli chodzi o farby beckersa to ogólnie jestem z nich zadowolona .Mają piękne matowe kolory ,bardzo dobrze kryją-nawet te ciemne malowałam tylko dwa razy.Mają jednak jedną wadę co ponoć przy innych lateksowych tego nie ma (tak mówił jeden malarz),że po pomalowaniu od razu trzeba zrywać taśmę ze ściany bo jak przyschnie to pózniej ciągnie się razem z farbą tak jak guma.Ja nie zrywałam od razu i pózniej robiłam małe poprawki pędzelkiem.Wydajność jej to jest tak mniej więcej jak piszą czyli ok.35-40m2 z puszki 5 l.przy dwukrotnym malowaniu wałkiem.Na klatce mam 100m2 i wyszło mi jej więcej -15litrów,ponieważ tam jest położony tynk typu baranek a on potrzebuje niestety farby:( Kim-schody zamawiałam w Kuniowie (jak się spotkamy to dam Ci namiar) a koszt to 3700zł stopnie +barierki i montaż oczywiście. Lili-oj, przydałoby mi się już trochę oddechu ,no ale myślę że już niebawem go złapię. Chodnik i podjazd też mi się bardzo podoba,ale ta różnica terenu już nie .Super że do jesieni zdążycie z przeprowadzką bo pózniej to już różnie z pogodą a i chociaż lato nas też nie rozpieszcza.Ja już się modlę by jutro deszcze nie padał. Pupmaluna-tikurilla jest drogą farbą i ona tylko z mieszalnika .Ja poczytałam trochę opini o farba i zdecydował się na beckersa ,tym bardzie że kupowałam w jednym sklepie i pani dała mi 10% rabatu na wszystko czyli pucha farby beck.5litrów wyszło 88zł. Całość za same farby zapłaciłam 1200zł.(w tym też sufity) na cały dom. Na razie dziewczyny zmykam i wkrótce się odezwę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.08.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 to się nazywa wyczerpująca odpowiedź powodzenia dzisiaj z przeprowadzką, mam nadzieję że u ciebie tak samo pięknie słońce świeci jak tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 12.08.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Oj Ulciam, siedzę i wzdycham... Ależ macie tempo, fajnie Wam to wszystko wyszło. Zakochałam się w pokoiku córci, jak znajdziesz chwilę (ale śmieszne, nie?) to napisz mi prosze jakie tam są kolory. Nie spieszy mi się, wszystko na to wskazuje ze przeprowadzimy się na dół i półpiętro, a resztę zrobimy jak dostaniemy kasę z mieszkania, czyli na wiosnę. Duuuuużo siły życzę, a potem przepysznej kawy na tarasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 12.08.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Ula dzięki za odpowiedź, życzę szybkiego odpoczynku po tym całym szaleństwie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.08.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Właśnie ten "malinowy" kolor mnie przekonuje do beckersa, jest w nim coś takiego szlachetnego, podoba mi się Córcia sama wybierała kolory? Mam nadzieje, że moje biele też takie ładne wyjdą... A od momentu, gdy wstawili nam okna to wcale nie słychać pociągu i mi smuto, bo lubię ten stukot i gwizdy:) Dzięki bardzo i za drzwi i za info o farbach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.08.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 u mnie w mieście to nawet pociągi nie jeżdżą więc stukot pociągu jest dla mnie czymś mocno egzotycznym a kojarzycie czy Beckers ma jakieś ładne niebieskie i lila? bo online się doszukać nie mogę a u mnie w sklepach w ogóle jej nie mają w sprzedaży poza zamówieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 12.08.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Klesiu-kolory u córci to vivid pink i candy pink .Wszystkie kolory jakie wybrałam, na żywo wyglądają naprawdę pięknie i jestem zadowolona z ich wyboru Kim- naprawdę marzę o dniu bez jakiejkolwiek pracy,ta budowa dała mi popalić. Ardea-służę pomocą Pumpaluna-beckers ma dwa odcienie niebieskiego i lawendę ,którą właśnie będę malowała sypialnię na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 12.08.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 A to dla Was dziewczyny http://img14.allegroimg.pl/photos/oryginal/17/57/91/66/1757916684 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.08.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 :wave:G R A T U L A C J E:wave: niech Wam się dobrze mieszka no i będę czekała na foto dolnej sypialni, żeby ten lilak zobaczyć i dzięki za paletę kolorów :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 12.08.2011 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 A proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 12.08.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Kobieto Ty masz kondycję cały dzień na nogach i wieczorkiem zamiast do wyrka to na forum:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 12.08.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 (edytowane) Bo mi tęskno za WAMI DZIEWCZYNY ! No ,ale już zmykam bo naprawdę padam na pysk a jutro przeprowadzka na maxa. Edytowane 12 Sierpnia 2011 przez ulciam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 12.08.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 No a potem będzie za spokojnie:) ciekawe co będziesz z tym czasem wolnym robiła:) trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 12.08.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Będę u Was na budowie Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 12.08.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Kiedy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts