Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE -Nasz "ELKAŚ"-LK&506

Recommended Posts

sporo :/ my planujemy dogadać się ze stolarzem który będzie robił kuchnię żeby nam zabudowę do pralki i szafki łazienkowe od razu zrobił. znajoma mówiła że jak się u niego robi duże zamówienie to szafki łazienkowe za 200zł wychodzą

co do sypialni to faktycznie macie niewiele przejścia po obu stronach łóżka, nie da się gdzie indziej chociaż z jednej komody postawić? np koło szafy? nocą można nieźle się walnąć jak za szybko człowiek wstanie.

jakiej wysokości macie ściankę kolankową "na gotowo"?

• Odpowiedzi 460
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ulcia, jak się fajnie ogląda takie nowo zamieszkane wnętrza:)

Kuchnia bardzo fajna, łazienki też:)

jaki masz kolor w sypialni?

I jaki masz kąt nachylenia dachu??

Szkoda że tak wyszło z tymi meblami, ale myślę że się przyzwyczaicie... A może jedna komodę wynieść gdzies albo sprzedać:) i wtedy łózko na środek?

ulciam gratuluje przeprowadzki! :D ale fajnie obejrzeć zdjęcia z kolorami, meblami. Świetne krzesła w kuchni. Mamy podobny układ "mebli" w łazience :) A sypialnią się nie przejmuj! Przecież tam tylko ( no prawie :p) śpisz więc nie potrzeba miejsca jak w salonie. U mnie wcale więcej nie będzie. Za to meble śliczne! Wprowadź do sypialni jakies dodatki w 1 kolorze np pomarańcz czy zieleń-narzuta, zasłonki, wazonik, dywanik. Będzie mniej jałowo i bardziej przytulnie. To taka moja sugestia tylko, ale wiem że na to potrzeba kasy.

pozdrowienia!

Lukarna- u mnie kąt nachylenia dachu ma 40 stopni,a kolor w mojej sypialni to z palety beckersa flower-to jest takie kakao,jak otworzyłam pierwszy raz puszkę z farbą to aż miałam ochotę się napić bo wygląda jak kakao ;).

netka-myślę właśnie o zielonych dodatkach do mojej sypialni ,ale na to jeszcze przyjdzie czas.

Witaj!

Nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować przeprowadzki. Teraz to już pomalutku na spokojno można kombinować co i jak zrobić.

Faktycznie lekko ciasno macie wokól tego łóżka, a czy da się odsunąć szuflady w tej wersji. Jeśli tak to tragedi nie ma, a chyba gonić się nie będziecie?!:D

Pozdrawiam

No tak ulcia zajeliśmy się od razu robotą ,klatka pomalowana ,panele u dzieciaków i w gabinecie gotowe,grzejniki i zbiornik na wodę zamówiony ,meble te co kupione poskładane od poniedziałku ocieplanie domku, musimy wyrobić się z mężem do października bo pan przychodzi kłaść tynk .

pumpaluna- a konkretnie jakie szafki Cię interesują?Cargo mam wysokie a szuflady blumy czy jakoś :D.Nie mam szafek i szuflad samo domykających się ,bo mnie po prostu na nie nie stać.

Klesiu- w tym tygodniu chyba nareszcie nasatnie porządek w moim domku.Mówię chyba bo niestety zdrowie mi nie dopisuje i też robota stoi w miejscu.

Kim,Renatamama- mi też się bardzo podobają te drzwi ,ale się boję czy nie są zbyt delikatne.Martwię się czy moje kochane czworonogi mi ich zbyt szybko nie zniszczą.:D

Edytowane przez ulciam

Ulciam, na początek dużo zdrówka:) Porządki mogą poczekać.

Ostatnio miałam okazję odwiedzać kilku znajomych w nowych domach i wrażenia cudowne... Zapach nowości, drewna i swobody:) Jestem w stanie sobie wyobrazić jak jest u Ciebie. Przez ten rok wykonaliście mnóstwo dobrej roboty, teraz należ się odpoczynek.

U nas za ocieplenie i położenie tynku (całość prac elewacyjnych) od ok 55zł, chociaż słyszałam też cenę 80zł(oczywiście to sama robocizna)