Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE -Nasz "ELKAŚ"-LK&506

Recommended Posts

• Odpowiedzi 460
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej dziewczyny!-kuruję się ,kuruję ,ale na zniszczony kręgosłup lekarstwo jest tylko jedno -nie robić! A co zrobić jak pracy tyle w domu i w okół niego:(.

Ale u Was są kosmiczne ceny za ocieplenie -u nas ceny są od 35-50 zł/m2 ,a ja znalazłam 2 wykonawców co biorą 30 i 35 zł/m2 (robocizna na gotowo). Jestem po pierwszej rozmowie telefonicznej z nimi a teraz czekam na ich wizytę i zobaczymy jak się z nimi będzie rozmawiało.

Renata-My nie zrobimy sami ocieplenia bo czasu brak no i rusztowania też.

Pumpaluna-wycenę miałam na całość mebli .Jeśli chodzi o cargo to szerokość jest 30cm a wysokość mebli mam 208cm(zdjęcie w dzienniku).

Edytowane przez ulciam

Renia-jak macie rusztowanie to już jest połowa sukcesu :yes: -a jak jest czas i umiejętności to już jest sukces:yes:

U nas niestety brak rusztowania ,brak czasu i umiejętności :mad: i jesteśmy zmuszeni na firmę ,ale mam taką co zrobi mi to za 35zł/m2 z tynkiem na gotowo-u mnie też 200 m2.:jawdrop:-taki mały dom a tyle metrów.

Ardea- jeszcze nie wiem jak się zachowuje taka szafka cała załadowana-bo stoi jeszcze pusta :D

Ulciam bardzo, bardzo fajnie wyglądają te drzwi. Mam nadzieję, że póki co nie masz do nich żadnych zastrzeżeń. Przykro mi z powodu Twojego kręgosłupa, oszczędzaj się w miarę możliwości. Wiem, wiem, łatwo się mówi...

Masz już te mebelki w salonie? Nie wiem czy dobrze kojarzę że zamawiałaś je przez internet, jeśli tak i możesz polecić, to bardzo prosze o informację o sprzedawcy.

Pozdrawiam

Pumpaluna- ok.jak załaduję to dam znać jak to działa,ale to trochę jeszcze potrwa ponieważ czekam na brakujący kosz i uchwyt do niego.

Klesia-co do drzwi to nie mam na razie żadnych zastrzeżeń,ale jak bym miała wybierać jeszcze raz to wzięłabym ten jasny kolor,bo na tych znać paluchy.

Mebelki do salonu mam (kupione przez internet razem z sypialnią),ale jeszcze nie ustawione,jak to nastąpi to kliknę zdjęcie.

Jeśli chodzi o kręgosłup to oszczędzam się ,ale to nic nie daje ,codziennie jestem na lekach przeciwbólowych,aż się boję co będzie dalej ze mną.:confused:

Witaj Ulcia! Dawno nie zaglądałam, dzieję się u mnie sporo i to nie tylko budowlanie i dlatego nie mam czasu. Dobrze że ocieplacie dom przed zimą. My jesteśmy w trakcie dłubania a w zasadzie w tym tygodniu jest przerwa technologiczna bo nie ma styropianu. Do tynku mamy pana za 5zł/m2. Też chcemy tynk silikatowo-silikonowy. Ile płacicie za wiadro? Drzwi mamy zamówione takie same jak Twoje. Jaki masz kolor?

pozdrawiam

Klesiu- ogólnie to prace bardzo,ale to bardzo spowolniły.Mąż coś tam codziennie dłubie wieczorami ,a ja trochę się obijam bo mój kręgosłup nie pozwala mi nic ciężkiego robić.Szykujemy się też do ocieplania domu i zwozimy pomału materiały.

Co chciałabyś zobaczyć-powiedz a zrobię zdjęcie.;)

pozdarwiam

• 2 weeks później...