Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE -Nasz "ELKAŚ"-LK&506

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 460
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

SUper wygląda otynkowany dom. Przyjemny, ciepły kolor no a najważniejsze że ocieplony na zimę. Nasz też ale tynku nie zdążyliśmy położyć więc zaczekamy z tym do wiosny. Niewiele Wam zostało na do zrobienia, nam sporo oj sporo więcej...

pozdrowienia i też czekam na zdjęcia wnętrz :D

To do roboty:):),

Ulcia, czujesz się już tak jakbyś zawsze tam mieszkała czy jak na wakacjach jeszcze??

I jak Ci się Wasze rozwiązania sprawdzają? Z wszystkiego jestes zadowolona czy coś Cię wkurza??

Jak płytki? Ogólnie podłogi? Chodzi o utrzymanie czystaoci.

Chyba że już to gdzies pisałas a ja przegapiłam:)

To do roboty:):),

Ulcia, czujesz się już tak jakbyś zawsze tam mieszkała czy jak na wakacjach jeszcze??

I jak Ci się Wasze rozwiązania sprawdzają? Z wszystkiego jestes zadowolona czy coś Cię wkurza??

Jak płytki? Ogólnie podłogi? Chodzi o utrzymanie czystaoci.

Chyba że już to gdzies pisałas a ja przegapiłam:)

Przyłączam się do pytań Lukarny:)

Witaj Ula!

Po pierwsze elewacja bombowa wstrzeliła się doskonale w kolorystykę kostki brukowej, lub odwrotnie. W każdym bądż razie niezle to sobie wykombinowałaś.

Mebelki w salonie wyglądają jak z katalogu- również udana aranżacja. A teraz dawaj kolejne foty a na nich po kolei każde pomieszczenie, jeśli oczywiście zechcesz w ten sposób zaprosić nas do siebie.

Pozdrawiam i czekam!

• 1 month później...

Cześć dziewczyny !

msdracula-mieszka się super! obiecane fotki będą już wkrótce ;)

lili-wybierając kostkę mniej więcej;) mieliśmy wybrany tynk na dom.

Lukarna- w domu czuję się jakbym mieszkała tu już kilka lat -tak swojo a to może dlatego że od wiosny codzienni na budowie przebywałam do wieczora i wykończeniówkę robiłam po części sama.Co mnie wkurza?-jest kilka rzeczy ale to dlatego ,że za mało patrzyłam wykonawcą na ręce,byłam za łagodna(ale już taka jestem). Jeśli chodzi o podłogi to jednak ciemne panele są do kitu bo widać na nich kurz a u mnie akurat słońce świeci na nie cały dzień i wszystko widać.Mam też zwierzęta w domu (dwa psy i cztery koty)więc wiadomo ciągle muszę sprzątać aby było czysto.Najbardziej żałuję,że uległam mężowi przy kupnie białych płytek na podłogę do kuchni.Na bieli wiadomo każdą plamkę widać a jak psy wracają z dworu :jawdrop:to już jest masakra-mop i naprzód:bash:Acha denerwują mnie jeszcze drzwi wewn.tzn.ich kolor bo każdy palec widać .

Jak na razie więcej wad nie znalazłam i oby ich nie było.Do wszystkiego trzeba się przyzwyczaić i zaakceptować to co już jest.

pozdrawiam