Renatamama3 14.10.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Ulciam co tak ucichłaś? kobieto dawaj doniesienia z placu boju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 23.10.2011 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Cześć dziewczyny ! u nas jak najbardziej wszystko ok.domek jest już ocieplony i teraz zimy się już nie boimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.10.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 fajnie, że wszystkie grubsze roboty macie za sobą, macie już ciepło ale niech jeszcze ta zima może nie przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 23.10.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Jestem za, niech zima jeszcze torchę zaczeka. Ulciam, będą jeszcze zdjęcia wnętrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 23.10.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 SUper wygląda otynkowany dom. Przyjemny, ciepły kolor no a najważniejsze że ocieplony na zimę. Nasz też ale tynku nie zdążyliśmy położyć więc zaczekamy z tym do wiosny. Niewiele Wam zostało na do zrobienia, nam sporo oj sporo więcej... pozdrowienia i też czekam na zdjęcia wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 24.10.2011 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Dziewczyny, a co chciałybyście jeszcze zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.10.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Ulcia, najlepiej każde wnętrze po kolei:) Zobaczymy jak się zmienia zamieszkałe już Ja bardzo lubie oglądać zdjęcia wybudowanych i zamieszkalych domów... Daje mi to nadzieję że kiedyś i na mnie przyjdzie czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 24.10.2011 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Lukarna-oj,przyjdzie przyjdzie Poklikam parę zdjęć i pokażę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.10.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Mówisz?? To czekamy na fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 24.10.2011 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 ...ale najpierw muszę posprzątać :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.10.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 To do roboty:), Ulcia, czujesz się już tak jakbyś zawsze tam mieszkała czy jak na wakacjach jeszcze?? I jak Ci się Wasze rozwiązania sprawdzają? Z wszystkiego jestes zadowolona czy coś Cię wkurza?? Jak płytki? Ogólnie podłogi? Chodzi o utrzymanie czystaoci. Chyba że już to gdzies pisałas a ja przegapiłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.10.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 To do roboty:), Ulcia, czujesz się już tak jakbyś zawsze tam mieszkała czy jak na wakacjach jeszcze?? I jak Ci się Wasze rozwiązania sprawdzają? Z wszystkiego jestes zadowolona czy coś Cię wkurza?? Jak płytki? Ogólnie podłogi? Chodzi o utrzymanie czystaoci. Chyba że już to gdzies pisałas a ja przegapiłam:) Przyłączam się do pytań Lukarny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.10.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Elewacja gotowa to teraz zima do Was może przychodzić Oj, tak domowo się u Ciebie zrobiło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 24.10.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Witaj Ula! Po pierwsze elewacja bombowa wstrzeliła się doskonale w kolorystykę kostki brukowej, lub odwrotnie. W każdym bądż razie niezle to sobie wykombinowałaś. Mebelki w salonie wyglądają jak z katalogu- również udana aranżacja. A teraz dawaj kolejne foty a na nich po kolei każde pomieszczenie, jeśli oczywiście zechcesz w ten sposób zaprosić nas do siebie.Pozdrawiam i czekam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 24.10.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 ja też czekam z niecierpliwościa na zdjęcia no i przede wszystkim pisz jak się mieszka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 16.12.2011 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Cześć dziewczyny ! msdracula-mieszka się super! obiecane fotki będą już wkrótce lili-wybierając kostkę mniej więcej;) mieliśmy wybrany tynk na dom. Lukarna- w domu czuję się jakbym mieszkała tu już kilka lat -tak swojo a to może dlatego że od wiosny codzienni na budowie przebywałam do wieczora i wykończeniówkę robiłam po części sama.Co mnie wkurza?-jest kilka rzeczy ale to dlatego ,że za mało patrzyłam wykonawcą na ręce,byłam za łagodna(ale już taka jestem). Jeśli chodzi o podłogi to jednak ciemne panele są do kitu bo widać na nich kurz a u mnie akurat słońce świeci na nie cały dzień i wszystko widać.Mam też zwierzęta w domu (dwa psy i cztery koty)więc wiadomo ciągle muszę sprzątać aby było czysto.Najbardziej żałuję,że uległam mężowi przy kupnie białych płytek na podłogę do kuchni.Na bieli wiadomo każdą plamkę widać a jak psy wracają z dworu :jawdrop:to już jest masakra-mop i naprzód:bash:Acha denerwują mnie jeszcze drzwi wewn.tzn.ich kolor bo każdy palec widać . Jak na razie więcej wad nie znalazłam i oby ich nie było.Do wszystkiego trzeba się przyzwyczaić i zaakceptować to co już jest. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.12.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 mieszka się super! Zdziwiłabym się gdybyś napisała inaczej. Każdy z nas o tym przecież marzy:) Trzeba tylko swoje odczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.12.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 To się namęczysz trochę z podłogami faktycznie:/ Ja swojemu mężowi zapowiedziałam, że kolor podłóg ma się dopasować do szarej albo szaro-beżowej fugi:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.12.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://www.kartki.pl/kartki/wp-content/uploads/2011/12/swiatecznie_radosnie_0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.12.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://img197.imageshack.us/img197/2487/641ph.jpg Uploaded with ImageShack.us Ze świątecznymi życzeniami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts