ulciam 14.03.2011 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Już podglądnęłam twój dziennik A zlewozmywak to; po 1) podobają mi się zlewozmywaki granitowe i takowy też już posiadam w mieszkaniu( blat mam ciemny) .Ja swój kupiłam przez allegro i myślę że do jasnego blatu będzie pasował. po 2) cena:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 14.03.2011 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 pytałam u netki o zlewozmywak -czemu akurat taki wybrałaś? jak to się ma do koloru blatu? napisałam też u netki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 14.03.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 18.03.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Cały tydzień jakaś zabiegana byłam i nie miałam czasu tu zajrzeć. dzisiaj też bym nie miała gdyby się pogoda nie spieprzyła ---->patrz mój dziennik Świetne drzwi wybrałaś! Jakiej firmy?Ja też chcę orzechowe Dość wysokie macie fundamenty ale za to jak ładnie wyglądają-czarno-białe Jeśli chodzi o ekipy to... pomimo że w porównaniu do Ciebie i Klesi to jestem "w groszku" z etapem budowy ale mam: murarzy, dekarza, elektryka, instalatora CO-chyba, bo niewiem czy go weźmiemy ze względów finansowych. No i tynki cem-wap chcemy żeby robił nam nasz murarz bo robi solidnie-dokładnie i tanio w porównaniu do maszynowych 13zł/m2 ( ok 15,60zł a materiałem) Aaaa!i jeszcze mam układacza płytek w kotłowni (ale tylko tam )w postaci mojej drugiej połowy Przeganiajcie chmury!pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 21.03.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Hop, hop, gdzie się podziewasz? Czyżby już był stan "zero"? U nas cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 22.03.2011 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Cześć dziewczyny! przepraszam, że się nie odzywam ale mam umierającą babcię i od tygodnia siedzę całymi dniami w szpitalu przy jej łóżku.Na budowie u mnie też cisza i nawet nie mam siły dzwonić i prosić się by raczyli cokolwiek robić .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 22.03.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Takie "rzeczy" potrafią przytłoczyć. Trzymaj się!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 23.03.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Przykro mi... Niestety życie weryfikuje nasze plany. Trzymaj się, pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 24.03.2011 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Moja najukochańsza babunia odeszła do krainy wiecznego szczęścia.Teraz muszę się pozbierać i dojść do siebie -a nie będzie łatwo,bo babcia była dla nie jak mama i przyjaciółka . Netka -o które drzwi Ci chodzi? Klesiu-w takim tempie jak w tej chwili jest na mojej budowie to do końca marca nie zalejemy tej płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 24.03.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Współczuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 25.03.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Kondolencje z powodu straty bliskiej Ci osoby...-------------------------------------------------------------------------Pisałam że mi się podobają te wewnętrzne, ale... zewnętrzne mam wybrane takie same jak Ty! tylko że z klamką. Chcesz drewniane?ja stalowe firmy KMT model Xs5 za ok 1800złA te które wkleiłaś ile kosztują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 25.03.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Moja najukochańsza babunia odeszła do krainy wiecznego szczęścia. Przykra sprawa. Wyrazy współczucia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 27.03.2011 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 (edytowane) Klesiu,Netko,Zbigniewie-dziękuję. Netka-te wewnętrzne drzwi to polska firma Kospan a model braga popatrz tutaj-http://drzwivasco.pl/Jak dla mnie to są ok.-dobra cena(od 302złdo400zł-zależy ile szyb) i sposób wykonania.Drzwi zewnętrzna to drzwi stalowe też polskiej firmy MAR-DOM a cena razem z pochwytem 2200zł.Oto ich stronahttp://www.mar-dom.com.pl/.To są jedyne drzwi stalowe z pochwytem i z takim wzorem jakie udało mi się znalezć .W pierwszej wersji to miała być gerda. Edytowane 27 Marca 2011 przez ulciam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 27.03.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Dzięki ulciam za namiar na te wewnętrzne, muszę obejrzeć na żywo, ale cena ok. Zewnętrzne chcę bez tego pochwytu więc pozostanę przy wybranych KMT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 28.03.2011 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 ...a my właśnie chcemy z pochwytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 01.04.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Gratulacje z okazji osiągnięcia stanu zero! No to teraz: niech się mury pną do góry! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 01.04.2011 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Oj dzięki Klesiu-albo nie! nie dziękuję żeby nie zapeszyć ,bo u mnie ostatnio wszystko idzie pod górkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 01.04.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Gratuluję stanu 0. teraz już będzie z górki. Małe pytanko. Czy odpływ kanalizacji nie za wysoko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piterek_Wołomin 02.04.2011 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Dogoniłem Cię z budową, a jutro (w sumie to już dzisiaj ) wyjdę na prowadzenie- cegły mają przyjechać koło południa a w poniedziałek chłopaki od 7:00 zaczynają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 02.04.2011 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Witaj Zbigniewie-też mi się wydaje, że kanaliza ciut za wysoko.Hejka Piotrek -ja pustaki zamówiłam we wtorek(kupione były w listopadzie) a są takie kolejki do transportu, że dopiero w poniedziałek o 7godz.mają być-ale zobaczymy czy będą.Ja mam naprawdę teraz wszystko pod górkę-jakiś pech w tym roku mnie prześladuje ,aż się boję co będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts