Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE -Nasz "ELKAŚ"-LK&506

Recommended Posts

• Odpowiedzi 460
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cały tydzień jakaś zabiegana byłam i nie miałam czasu tu zajrzeć. dzisiaj też bym nie miała gdyby się pogoda nie spieprzyła ---->patrz mój dziennik

Świetne drzwi wybrałaś! Jakiej firmy?Ja też chcę orzechowe ;) Dość wysokie macie fundamenty ale za to jak ładnie wyglądają-czarno-białe :)

Jeśli chodzi o ekipy to... pomimo że w porównaniu do Ciebie i Klesi to jestem "w groszku" z etapem budowy ale mam: murarzy, dekarza, elektryka, instalatora CO-chyba, bo niewiem czy go weźmiemy ze względów finansowych. No i tynki cem-wap chcemy żeby robił nam nasz murarz bo robi solidnie-dokładnie i tanio w porównaniu do maszynowych 13zł/m2 ( ok 15,60zł a materiałem) Aaaa!i jeszcze mam układacza płytek w kotłowni (ale tylko tam :p )w postaci mojej drugiej połowy

Przeganiajcie chmury!pozdro

Moja najukochańsza babunia odeszła do krainy wiecznego szczęścia.

Teraz muszę się pozbierać i dojść do siebie -a nie będzie łatwo,bo babcia była dla nie jak mama i przyjaciółka .

Netka -o które drzwi Ci chodzi?

Klesiu-w takim tempie jak w tej chwili jest na mojej budowie to do końca marca nie zalejemy tej płyty.

Kondolencje z powodu straty bliskiej Ci osoby...

-------------------------------------------------------------------------

Pisałam że mi się podobają te wewnętrzne, ale... zewnętrzne mam wybrane takie same jak Ty! tylko że z klamką. Chcesz drewniane?ja stalowe firmy KMT model Xs5 za ok 1800zł

A te które wkleiłaś ile kosztują?

Klesiu,Netko,Zbigniewie-dziękuję.

Netka-te wewnętrzne drzwi to polska firma Kospan a model braga popatrz tutaj-http://drzwivasco.pl/

Jak dla mnie to są ok.-dobra cena(od 302złdo400zł-zależy ile szyb) i sposób wykonania.

Drzwi zewnętrzna to drzwi stalowe też polskiej firmy MAR-DOM a cena razem z pochwytem 2200zł.Oto ich stronahttp://www.mar-dom.com.pl/.To są jedyne drzwi stalowe z pochwytem i z takim wzorem jakie udało mi się znalezć .W pierwszej wersji to miała być gerda.

Edytowane przez ulciam

Witaj Zbigniewie-też mi się wydaje, że kanaliza ciut za wysoko.

Hejka Piotrek -ja pustaki zamówiłam we wtorek(kupione były w listopadzie) a są takie kolejki do transportu, że dopiero w poniedziałek o 7godz.mają być-ale zobaczymy czy będą.Ja mam naprawdę teraz wszystko pod górkę-jakiś pech w tym roku mnie prześladuje ,aż się boję co będzie dalej.