agalind 06.06.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Dopiero co się okami zachwycałam, a tu dach już gotowy i tynki prawie:jawdrop:. Powtórzę za innymi - jak Ty dajesz radę w takim tempie? Naprawdę pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 06.06.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 To fajnie ,że wogóle cokolwiek znalazł na przetrwanie ,przynajmniej nie wydajecie kasy przeznaczonej na budowę a to już plus .Mój właśnie wyjechał w piątek na 2 mc i już tęsknię no ale sobie tłumaczę ,że może szybko zleci i będzie na mebelki do kuchni i grzejniki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 06.06.2011 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Reniu-jakbyśmy mieli żyć z pieniędzy przeznaczonych na dom to byłaby porażka,ale powiem Ci, że tego się obawiałam najbardziej. Agalind-sęk w tym ,że pomału wymiękam:yes:,ale się nie poddaję.Obiecałam dzieciom, że wybuduję im dom i słowa dotrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.06.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Ulciam, już kawał roboty macie za sobą, dom na ukończeniu - dacie radę.Coraz bardziej domowo się robi, dachówka, okna, tynki - ostatnia prosta przed Wami. O wymiękaniu zapomnij to dla mięczaków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 07.06.2011 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 To fajnie ,że znalazł szybko pracę bo ludzie często długo szukają na przetrwanie to za każde pieniążki jest dobra ,dobrze ,że wam z konta na domek nie znika .A w między czasie może szukać .Trzymam kciuki za dalsze prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 07.06.2011 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 (edytowane) Ulciam, już kawał roboty macie za sobą, dom na ukończeniu - dacie radę. Coraz bardziej domowo się robi, dachówka, okna, tynki - ostatnia prosta przed Wami. O wymiękaniu zapomnij to dla mięczaków:) Dodałaś mi otuchy Ostatnia prosta i równie trudna-wykończeniówka(oby tylko mnie nie wykończyła) Edytowane 7 Czerwca 2011 przez ulciam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 07.06.2011 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Reniu-z pracą nie miał wyjścia musiał coś robić,ale ciągle szuka ,wysyła CV .Myśli też o wyjezdzie za granicę i prawdopodobnie się uda na 2,5 miesiąca do niemiec Dziewczyny dzięki za słowa otuchy -fajnie jest jak się ma kogoś, kto trzyma kciuki i dopinguje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.06.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Bez wspierania się nawzajem ciężko by szło to budowanie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 07.06.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Ulcia no coś ty damy radę ja dam ty dasz ja walczyć będę teraz sama bo mąż wyjechał na 2 mc dziś pierwszy raz od 5 dni dzieciaki z tatą rozmawiały ,ja wymieniłam się kilkoma sms wcześniej dpbrze ,że są skepy internet już ma więc jakoś zleci .Ja przez ten czas dopilnuję pana kafelkowego i wymaluję dół możenawet dzieciaków pokoje .Trzymam za nas kciuki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 08.06.2011 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Macie rację dziewczyny DAMY RADĘ ,NIE PODDAMY SIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 08.06.2011 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 ulciam to ja też się przyłączam do dopingu, chociaż sama go potrzebuję (ja też nie mam pracy) Powiedz mi czym sie sugerowałaś wybierając rynny? Zajrzyj do mnie to będziesz wiedziała czemu pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 09.06.2011 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 netka-dzięki za doping .Ja za Ciebie i za Was wszystkie dziewczyny trzymam kciuki i dopinguję Wam-bo po to tu jesteśmy na forum Netka ja przy wyborze rynien kierowałam się ich gwarancją-żywotnością i dlatego wybrałam rynny tytan-cynk,które mają 80 lat gwarancji.Podobały mi się rynny w kolorze brązowym ocynk z Icopala ,ale dają na nie tylko 30 lat gwarancji- różnica w gwarancji spora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 09.06.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Dawno mnie nie było, a tu taaaaaakie widoki super!!!!! Fajna kuchnia, bez zbędnych pierdółek i półeczek, które tylko kurz zbierają sama robiłaś czy zamawiałaś projekt? No i daszek, fiu fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 09.06.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Cześć,zaglądam do Ciebie, ale rzadko mam czas, żeby pisać. Ja też dopinguję, ale widzę że świetnie sobie radzicie. My oglądamy drzwi, chciałam z lustrem weneckim, ale nie moge dobrać takich pod kolor okien (oczywiście w rozsądnej cenie)...PS. Tuje mają się nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 15.06.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Ula! Widzę,że nadszedł czas na kostkę u Ciebie. Napisz mi koniecznie i obfotuj proces budowy schodów z kostki. Nas czeka to samo, ale to dla moich facetów pierwszyzna, więc może podszkolimy się na Twoim przykładzie.A my w sobotę kładziemy stryropian pod wyleweczki. Pozdrawiam i trzymam kciuki za utrzymanie tego tempa prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.06.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Tynki się trochę ślimaczyły, ale miejmy nadzieję, że teraz pójdzie sprawnie. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 15.06.2011 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Cześć dziewczyny! Lili-schody dopiero za tydzień w piątek ,ale zdjęcia będą Agalind-tynkarze się strasznie ślimaczyli, ja już patrzeć na nich nie mogę ,ale dzisiaj KONIEC!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 15.06.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Cześć dziewczyny! Lili-schody dopiero za tydzień w piątek ,ale zdjęcia będą Agalind-tynkarze się strasznie ślimaczyli, ja już patrzeć na nich nie mogę ,ale dzisiaj KONIEC!!!! Pamiętaj , do odbioru halogen, łata 2m i przyświecić z boku. Emulsja , przy malowaniu, wszystko pokarze, wszelkie nierówności tynkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 16.06.2011 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Zbigniewie,aż się boję użyć tego magicznego sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 16.06.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Zbigniewie,aż się boję użyć tego magicznego sprzętu Co uda się wywalczyć , tyle będzie lepiej przy malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts