Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE -Nasz "ELKAŚ"-LK&506

Recommended Posts

• Odpowiedzi 460
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Jagusia30!Witaj moich skromnych progach i zapraszam częściej.Dziękuję za kibicowanie a i Tobie się one przyda bo nie jest łatwo samemu zmagać się z budową ,nawet małego domku:yes:.Cieszę się że będziecie budować ten sam domek,czy wprowadziliście jakieś zmiany?Jeszcze w tym roku zaczynacie budowę czy czekacie do wiosny?Czekamy na Twój dziennik ;)

Klesiu-nie "zdążysz się obejrzeć" i już będziecie po tynkach :)

Pozdrawiam Was dziewczyny:bye:

Edytowane przez ulciam

dziewczyny jak założyć dziennik?

To może ja pomogę? Wejdź na poniższy link. Po lewej stronie masz czerwony pasek "+Napisz nowy temat". Kliknij na to i zaczynasz. Życzę powodzenia:)

http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?18-Dzienniki-budowy-dzie%C5%84-po-dniu

To może ja pomogę? Wejdź na poniższy link. Po lewej stronie masz czerwony pasek "+Napisz nowy temat". Kliknij na to i zaczynasz. Życzę powodzenia:)

http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?18-Dzienniki-budowy-dzie%C5%84-po-dniu

Och dzięki;) już założyłam-teraz ogarnąć obsługę tego forum i będzie git:) chyba;)

witam:)

No pięknie wygląda już Wasz dom:) Miło się patrzy:) ja planuje zacząć niebawem budowę podobnego:)

Mam pytanie...widzę że masz trochę podłogówki i grzejniki alu..a jakimi rurami(w jakim systemie) zrobiliście doprowadzenia do grzejników?? w podłodze czy w ścianie?? i w jakim systemie woda użytkowa? nie doczytałem nigdzie:p

POZDRAWIAM

Mateusz

Ardea-myślimy tymi samymi kategoriami ;)

Mat&Domi-Witam Cię serdecznie i zapraszam częściej!

Już odpowiadam na twoje pytanie(bynajmniej spróbuję)otóż;woda jest robiona z multiramy a CO.z miedzi.Pod grzejnikami(w ścianie) są zawory(na dole 2 i do góry 1) do podłogówki i od tych zaworów idzie kawałek rurki miedzianej i w podłodze łączy się z rurką od podłogówki.Mam nadzieję że jakoś to Ci wytłumaczyłam.

Twój domek to prawie idento jak mój :)

Edytowane przez ulciam

Ula!

Mebelki bardzo w moim klimacie, głównie dlatego,że jasne. Pewnie któreś zgapię ale nie mogę się zdecydować. Chodzi mi o kolor frontów { bo u mnie to pod wymiar wszystko} z przeznaczeniem właśnie do sypialni. Ogólnie jestem bardzo za jasnymi żeby nie powiedzieć białymi meblami, ale przecież wszędzie białych nie wstawię.

Krzesło fajne czy dokładnie w tej tapicerce?