netka55 18.06.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 No jak tynki skończone to już pewien etap zamknięty. Mam nadzieję że za dobry miesiąc też będą u mnie robić. Dołączam się do prośby lili o szczegółowe foty układania schodów z kostki bo nas też to czeka a ściąga się przyda. Jaki kształt tych schodów? My będziemy mieć łuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 18.06.2011 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Fotki z wykonania schodów będą ,a kształt to oczywiście łuk Tak,teraz jeszcze wylewki i mamy stan deweloperski. Netka-a na jakie tynki się zdecydowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagusia30 19.06.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Hej. Przywitam się....będziemy budowali taki sam domek tylko cały podpiwniczony plk-661. Bardzo Wam kibicuje bo sama mam wszystko załatwiać-zaraz dostaniemy pozwolenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 19.06.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Dzięki za odpowiedź u mnie, byłąbym wdzięczna gdybyś się jeszcze wypowiedziała w sprawie drzwi. Zazdroszczę Wam tego etapu i nie mogę się doczekać jak u nas będzie już po tynkowaniu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 19.06.2011 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 (edytowane) Witaj Jagusia30!Witaj moich skromnych progach i zapraszam częściej.Dziękuję za kibicowanie a i Tobie się one przyda bo nie jest łatwo samemu zmagać się z budową ,nawet małego domku:yes:.Cieszę się że będziecie budować ten sam domek,czy wprowadziliście jakieś zmiany?Jeszcze w tym roku zaczynacie budowę czy czekacie do wiosny?Czekamy na Twój dziennik Klesiu-nie "zdążysz się obejrzeć" i już będziecie po tynkach Pozdrawiam Was dziewczyny:bye: Edytowane 19 Czerwca 2011 przez ulciam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.06.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Jak idą wylewki? Zaczęliście już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.06.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Podziwiam organizację, żeby budować w takim tempie trzeba dużej samodyscypliny i umiejętności podejmowania szybkich decyzji. Po wylewkach to już prawdziwy finisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagusia30 20.06.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 dziewczyny jak założyć dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.06.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 dziewczyny jak założyć dziennik? To może ja pomogę? Wejdź na poniższy link. Po lewej stronie masz czerwony pasek "+Napisz nowy temat". Kliknij na to i zaczynasz. Życzę powodzenia:) http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?18-Dzienniki-budowy-dzie%C5%84-po-dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagusia30 20.06.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 To może ja pomogę? Wejdź na poniższy link. Po lewej stronie masz czerwony pasek "+Napisz nowy temat". Kliknij na to i zaczynasz. Życzę powodzenia:) http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?18-Dzienniki-budowy-dzie%C5%84-po-dniu Och dzięki;) już założyłam-teraz ogarnąć obsługę tego forum i będzie git:) chyba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 20.06.2011 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Agalind-wylewki dopiero w środę. Jagusia-spokojnie wszystko ogarniesz,nie Ty jedna masz problemy na początku zakładania dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.06.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Myślę,że z pomysł z wielkim kotłem w kotłowni jest dobry, bo przecież od tego ona jest, a nie musi mieć salonowych rozmiarów. Tam palisz i wychodzisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatDomi 20.06.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 witam:) No pięknie wygląda już Wasz dom:) Miło się patrzy:) ja planuje zacząć niebawem budowę podobnego:) Mam pytanie...widzę że masz trochę podłogówki i grzejniki alu..a jakimi rurami(w jakim systemie) zrobiliście doprowadzenia do grzejników?? w podłodze czy w ścianie?? i w jakim systemie woda użytkowa? nie doczytałem nigdzie:p POZDRAWIAMMateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 21.06.2011 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 (edytowane) Ardea-myślimy tymi samymi kategoriami Mat&Domi-Witam Cię serdecznie i zapraszam częściej! Już odpowiadam na twoje pytanie(bynajmniej spróbuję)otóż;woda jest robiona z multiramy a CO.z miedzi.Pod grzejnikami(w ścianie) są zawory(na dole 2 i do góry 1) do podłogówki i od tych zaworów idzie kawałek rurki miedzianej i w podłodze łączy się z rurką od podłogówki.Mam nadzieję że jakoś to Ci wytłumaczyłam. Twój domek to prawie idento jak mój Edytowane 21 Czerwca 2011 przez ulciam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 22.06.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Ula! Mebelki bardzo w moim klimacie, głównie dlatego,że jasne. Pewnie któreś zgapię ale nie mogę się zdecydować. Chodzi mi o kolor frontów { bo u mnie to pod wymiar wszystko} z przeznaczeniem właśnie do sypialni. Ogólnie jestem bardzo za jasnymi żeby nie powiedzieć białymi meblami, ale przecież wszędzie białych nie wstawię.Krzesło fajne czy dokładnie w tej tapicerce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 22.06.2011 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Krzesła są dokładnie takie ,ale w realu wyglądają ładniej- są jaśniejsze.Sypialnia to kolor jasny jesion i jest naprawdę "boska",wreszcie mam swoją wymarzoną sypialnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.06.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 To ja pierwsza gratuluje stanu deweloperskiego!!! Wykończeniówka to już pójdzie migiem przy Twoich talentach decyzyjnych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.06.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Gratuluję! Teraz to już z górki pójdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.06.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Tak sobie myślę, że właściwie to Ty masz cały dom urządzony... Kafle są, meble są, kuchnia wybrana, o ile pamiętam armatura itp. też - nic tylko się wprowadzać. Fajnie, bezboleśnie Ci poszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 23.06.2011 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Dzięki dziewczyny! Ardea-oj,tak bezboleśnie to nie było przy wyborze wszystkiego .Ja decyduję o każdym zakupie i nie raz mózg mi się lasował. Wiecie-troszkę się boję tej wykończeniówki,tego końcowego efektu:???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts